Je problém keď ma po cvičený na druhý deň nič nebolí resp. nepáli ? Cvičím už asi 2 mesiace a zatial sa zoznamujem. Ale nikdy keď docvičím chrbát tak ma nebolí ale iba on ostatné niekedy hej niekedy nie. Je to znak že zle cvičím-že cvičím s malou váhou ?
tak skús ísť viac na doraz, prekonaj prah bolesti, chod do zlyhania a ked cvičíš napríklad chrbát tak sa snaž mať prepojenú myseľ s tou partiou čo cvičíš predstavuj si ako robíš tie cviky chrbtom, ako sa ti naťahuju latisimy, spodná chrbát, medzilopatkové, čokoľvek, čo chceš precvičiť pretože pri cvikoch na chrbát je veľká tendencia to robiť všetko bicepsom, tricepsom ramenami, len nie chrbtom.
hexo ty vyzeras ze si cely prepojeny s myslou pri tom cviceni
a ty chalan cvicis ten chrbat napicu proste, tahas to urcite vsetko bicakmi, ruky su len paky.... palit ta to musi a aj musis na druhy den citit, ze si cvicil, inak cvicis malo proste
Ja cvičím tak každú časť tela ked cvičiš aby si mal 15serii dokopy povedzme 3cviky po 5serii a dvihaš 10x .... ak závažia co si naložiš zdvihneš viac ako 10x tak si pridaš ak menej ako 8 tak zase ubereš ..... a to že nemaž svalovicu po cvičení hned to je normalne niekedy to dojde až na 3deň hlavne nohy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Bolesť nie je smerodajná v raste svalstva
a ty chalan cvicis ten chrbat napicu proste, tahas to urcite vsetko bicakmi, ruky su len paky.... palit ta to musi a aj musis na druhy den citit, ze si cvicil, inak cvicis malo proste