som si vsimol, ze to nie je prva tema o posilke ktoru si zalozil.. co tak zaregistrovat sa na polsilnovanie.sk alebo zdrave.sk ? tu ti velmi vela depkarov nepomoze, hf.
dafaq? napr. : 10 drepov 10 klikov minúta static plank = 1 séria... a povieš si že pondelok, stredu, sobotu si dam 5 sérií
Tak 5x každý ten yvbraný deň dáš 10 drepov 10 klikov a minútu static plank .... bolo dostatočne "pre debilovsky" vysvetlene?
inak ty si namixuješ čo dáš do série, alebo si nájdeš už rôzne to hore som dala len ako priklad aby bolo pochopeno
a prosím ťa prečítaj si čosi nanete o cvičení alebo sa s niekym kto cvičí porozprávakj keď máš s takýmito lahko straitelnymi znalostami problem...aby si si neublížil nejako
prsia nohy? .. daj si full body na začiatok a ked už budeš mat nejaké tie vedomosti a zmáknutú techniku cvikov tak si daj split, možeš jednoduchy 1.prsia biceps, 2.nohy ramena, 3.chrbat triceps napríklad. Popozeraj, google ti určite poradí .
no ja ked som išla prvýkrat do posilovne tiež som nevedela že čo a ako ale na týžden som si cvakla trenera a ten vy všetko vysvetlil a potom som už išla sama
@25marek25 uprimne si myslim že by si sa nemal vypytovať tu na fore, aj tak nedostaneš normalnu odpoveď, a na nete je kopeccc cvičebnych planov pre začiatočnikov, stači si len vybrať ktorý ti najviac vyhovuje a k tomu samozrejme trochu prisposobit aj stravu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Tak 5x každý ten yvbraný deň dáš 10 drepov 10 klikov a minútu static plank .... bolo dostatočne "pre debilovsky" vysvetlene?
inak ty si namixuješ čo dáš do série, alebo si nájdeš už rôzne to hore som dala len ako priklad aby bolo pochopeno
a prosím ťa prečítaj si čosi nanete o cvičení alebo sa s niekym kto cvičí porozprávakj keď máš s takýmito lahko straitelnymi znalostami problem...aby si si neublížil nejako
čítaj! a keď si čo-to k veci prečítaš, tak si to prečítaj znovu!
Ale o tomto je kopu článkov na nete