ze smajda ak to smajdalf vyhra tak sa mozeme hanbit, jeho spev je na takej nizkej urovni, ze koniec. Jedine co vie je saskovat a robit sou. A chcem spevaka alebo šaša? ťuk-ťuk!
@hajzelodkosti treba byt patriotom na jednej strane a na druhej, sice sa ma hlasovat za toho kto spieva lepsie, ale ked tak na nich pozeram, tak chodurove cd sa predaju len preto ze bol superstar a potom sa za nim zlahne zem a smajda sic nie naj spevak, vsak bdue robit hudbu ktoru budu ludia i kupovat a pocuvat..
ako to povedali.. dobry spevak so zlou pesnickou je vhaji. zly s dobrou je predavany
@Johnysheek a nato si odkial prisiel, ze smajdove CD sa bude predavat? No bude asi tak ako bezdeda na pumpe za 50 Sk
Chodur je spevak, chodi na skolu, je vychovavany ako profik nie ako saso co si trha tricko. Proste nie je souman ako smajdalf. Smajdalf je man ale šašoman a je CD skonci tam kde bezdeda.
dufam, ze to bude chodur a ze slovaci a cesi nie su este uplne nahluchlí... spolieham sa na dochodcov, ktorí by sa nemali dat zmanipulovat vyzorom ako tie trinastrocne ... nanestastie, oni toho asi vela nenaesemeskuju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
vystihol môj názor...
@nicmanenapada
@hajzelodkosti treba byt patriotom na jednej strane a na druhej, sice sa ma hlasovat za toho kto spieva lepsie, ale ked tak na nich pozeram, tak chodurove cd sa predaju len preto ze bol superstar a potom sa za nim zlahne zem a smajda sic nie naj spevak, vsak bdue robit hudbu ktoru budu ludia i kupovat a pocuvat..
ako to povedali.. dobry spevak so zlou pesnickou je vhaji. zly s dobrou je predavany
Chodur je spevak, chodi na skolu, je vychovavany ako profik nie ako saso co si trha tricko. Proste nie je souman ako smajdalf. Smajdalf je man ale šašoman a je CD skonci tam kde bezdeda.