cau stephan, no musiš byť fak bez nalady, ked ta take niečo napadlo, v tvojom veku až moc smutne... na gugly najdeš kolko chceš, v minulej mojej teme som spomynal bacha, vivaldiho- su tam ja take chramove, varhanove skladby. prajenm ti radsej vela krajsich veselsich chvil....filip
No mne osobne sa veľmi páčila tá čo hrali v Titanicu keď sa tá loď potápala, čo hrali na husliach........ všade ju skúšam nájsť, teda tú melodiu ale nikde som ju ešte nenašla
Už ma obkľúčili - na pohrebe vždy vydržím neplakať len kým ju nezahrajú. Hneď po prvých slovách mám hysterické záchvaty, aj keby to bol pohreb totálne cudzieho človeka...
@stephan ja poznám túto a u nás sa sieva na pohreboch som evanjelik a.v. a je si myslím že je aj smutná ale zároveň aj pekná peiseň:
K Tebe, ó, Bože môj (celosvetovo je známa pod názvom: Blíž, môj Bože, k Tebe)
Mimochodom je to pieseň ktorá sa ako posledná hrala na Titanicu keď sa už potápal presne o tom hovorím som si teraz všimol že aj @darkkizz v @15 ju uviedol ako ja. Strašne pekná pieseň musím podotknúť dúfam že mi ju aj zaspievajú keď sa pominiem raz.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
pochybujem,ze nieco take chces,ale ja som pocuvala v tazsich situaciach este aj Christina Aguilera-the voice within .. H16-Posledny den
asi tato u mna
+ ľubovoľná Apocalyptica z albumu Cult, so zábermi z koncentračných táborov veľmi silné.
K Tebe, ó, Bože môj (celosvetovo je známa pod názvom: Blíž, môj Bože, k Tebe)
Mimochodom je to pieseň ktorá sa ako posledná hrala na Titanicu keď sa už potápal presne o tom hovorím som si teraz všimol že aj @darkkizz v @15 ju uviedol ako ja. Strašne pekná pieseň musím podotknúť dúfam že mi ju aj zaspievajú keď sa pominiem raz.
.
.
.
.
áno, tá!
@darkizz uzasna pesnicka
:/
: disappointed:
alebo este
: disappointed: clovek si pritom dobre poplace : disappointed:
už ma obklučili, a pod, vzniesla sa duša drahá moja oblubena ha.)
a ešte jeden tip..možno trochu veselšia melódia, ale text sa hodí na pohreb..
(ten názov neznie pohrebne, ale skús to