mne hrozi z nemciny prepadnutie i ked je to zlozitejsie ako sa zda, dufam, ze my treidny dovoli si spravit uzatvorenie znamky prv a kua ak neurobim ani ň tak som v p...........
noo mne najviac hori z matiky a potom este z ekonomiky a zo sloviny ale to budem odpovedat a je to v pohode len ta matika no dufam ze si to este opravim a konecne budu tie prazdniny asi vyskocim z koze..s kamosom sme sa dohodli ze ked nebude reparat tak sa tak ozereme ze nebudeme vediet o sebe tak sa uz tesim dufam ze to tak bude lebo ked ne tak to znamena ze reparatik je na svete a to sa mi nechceeee konecne chcem mat volnooo
Heh ... ja budem mat solo4 z franiny.. keby ma profesorka skusala aj z praktickej francuzstiny tak by mi dala taku jednotku ani med inak mi nic nehrozi akurat účto... a tovaroznalectvo som vytiahol tak uz len cakam kedy budu prazdniny... uz len pár dní
Ja som na pol roka prepadal zo styroch, uz len z dvoch predmetov. Matika priemer 4,4 - musim koncorocku napisat aspon na stvorku a este skurvena slovina tam musim s pisomky tiez aspon na 4 a bude to ok a potom chlastanie kazdy den
To Vicky sk: ja sa nestazujem mne az na tu nemcinu ide vsetko...len ked ja neznasam nemcinu...to a ty chodis do Rakuska?? ,neznasam nemcurov..a to ich v rodine mame plny zadok
nech ide cela matika do ric!!neznasam ju....aj mne z nej hrozi prepad...to bude take hrozne...ze z matiky budem budem 4 a ostatne jednotky dvojky trojky...solova 4-ka!!!
Majlos: tak maj jednotky z nemciny ked si chodil pred tym 9 rokov na anglinu, bol si v zahranici kde si chodil do skoly kde sa hovorili po anglicky a mas este aj vrodeny odpor k tomu hnusnemu nacistickemu statu.. Myslim si ze to sa neda..
Kleo: bez matiky sa nepohnes iba ze by si chcela niekde kopat kanal ja matiku tiez neznasam a ani mi moc nejde, ale len v skole, ked programujem, tak s nou nemam najmensi problem..
pred tyzdnom som posledny krat prekrocila prah skoly a verte alebo nie ked som sa obzrela spät rozplakala som sa ako male bezbranne dieta.zavidim vam tie stresy pred pisomkami, uteky poza skolu, problemy s profkami, pretoze ja uz to nikdy viac nezazijem. moji spoluziaci boli moja druha rodina a kazdy den aj s tymi minusmi bol najkrajsi den aky som mohla prezit. vzdy sme sa mali na com zasmiat, vzdy som sa mala ku komu pritulit a vzdy mam mal kto podrzat. najkrajsie obdobie mojho zivota. preto vam radim uzite si kazdy kazducky den v skole ako sa najlepsie da, snazte sa ludi okolo seba spoznavat a pomahajte tym co to potrebuju. oni vam to raz isto vratia a co je hlavne nezabudnu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Preco musia byt na svete cudzie jazyky kua
Kleo: bez matiky sa nepohnes iba ze by si chcela niekde kopat kanal ja matiku tiez neznasam a ani mi moc nejde, ale len v skole, ked programujem, tak s nou nemam najmensi problem..
bo ja nechcem z nej ani maturovat ani studovat...a tiez predmety ktore moc nemusim a si v pribliznom odbore ako matika je chemia a fyzika...fuuj
ja by som chcela ist maturovat z NOS-ky a z dejepisu ..plus este jeden jazyk(anglictina),a slovencina..
a vysoku mam tiez uz tak trochu premyslenu-bud vysoka archeologicka,alebo filozoficka fakulta alebo este nieco so sociologiou.
a matiku vobec nepotrebujem