Keby ste vedeli, že zajtra je posledný deň, ktorý strávite na tejto Zemi vo vašom tele, ako by ste ho chceli stráviť? Koho by ste chceli vidieť? Čo by ste chceli spraviť?
Asi by som bola s najblizsou rodinou ak by som to zvladla pretoze viem ze oni by boli ovela viac nestastni ako ja (, ja si nemyslim ze smrt je nieco zle , podla mna je normalnou sucastou zivota ...) ale k veci , bola by som asi s nimi aj ked by som bola radsej sama so svojimi myslienkami pretoze vzdy myslim viac na inych ako na seba..napr svoju smrt by som brala z toho ich pohladu , ako by ublizila im a nie mne , aj ked ja som ta co zomrie.
Na toto ti vacsina ludi odpovie asi ze by chceli byt s rodinou. A ja tiez urcite by to boli moji rodicia, brat a priatel. A urcite by som sa snazila si ten den co najviac uzit, vychutnat si vsetky detajli co nam svet ponuka. Vnimala vonu kvetov, isla by som na dlhu prechadzku na oblubene miesto pozerala sa do dialky, na nebo. Dala si horuci kupel a dobre jedlo a vin
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.
Väčšinu dňa by som sa válala v posteli s mojim snúbencom, ktorému by som povedala nech si nájde po mojej smrti dobré dievča a nech na mňa navždy spomína a aspoň sem tam nech mi ide na hrob položiť rúžovú sviečku a kvietok. Pusinkovala by som ho, milovala sa s ním. Hrala by som sa s mojimi mačkami, objednala by som si všetky moje najobľúbenejšie jedlá a z každého by som si dala. Išla by som za dedkom a povedala by som mu ako veľmi si ho cením ako človeka, poďakovala by som sa mu za všetko a veľmi silno ho vyobímala.
Celý deň by som bola v ultra pohodlnom oblečení, obklopila by som sa ružami, vonnými tyčinkami a sviečkami, púšťala si svoju obľúbenú hudbu. Naposledy by som si pozrela Améliu z Montmartu, pre istotu by som sa vyspovedala (čo ak predsa majú kresťania pravdu?
A keď už by som mala zomrieť, tak by som sa obalila do rúžovej huňatej deky, pritúlila by som sa ku kočkám a k snúbencovi a s úsmevom by som umrela!
no ... išiel by som domov a rozlučil by som sa s rodinou ... bohužial nechcem vidieť nikoho iného .. potom by som si otvoril víno a dal dobrú pizzu a to by bolo všetko ... a dokonca by mi to ani nevadilo nejako extra keby už nemali byť iné dni
Neviem, ťažko povedať. Asi by som spravil niečo šialené, načo som nikdy nemal odvahu. Bungee jumping, skok na padáku a také podobné veci. Však keď už má človek posledný deň života, nech si ho aj užije.
Neviem prečo by mi vedomie o tom ze zajtra už nebudem žiť malo poskytnúť zároveň nejakú zázračnú schopnosť urobiť to na čo nemám odvahu ani možnosti iné dni. Ak niečo nerobím tak proste pretože to nedokážem. Na nič nečakám. Bol by to obyčajný deň.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.
A potom by som išla ku priateľovi a vy****** z neho dušu aspon by som naňho nemusela v pekle dlho čakať
Celý deň by som bola v ultra pohodlnom oblečení, obklopila by som sa ružami, vonnými tyčinkami a sviečkami, púšťala si svoju obľúbenú hudbu. Naposledy by som si pozrela Améliu z Montmartu, pre istotu by som sa vyspovedala (čo ak predsa majú kresťania pravdu?
A keď už by som mala zomrieť, tak by som sa obalila do rúžovej huňatej deky, pritúlila by som sa ku kočkám a k snúbencovi a s úsmevom by som umrela!
Možno raz na "smrteľnej posteli"
spravila by som presne to, čo na zajtra plánujem! normálne ja mám zajtra ideálne plány na posledný deň