Žurnalistika v RK-robil tam niekto skúšky minulý rok? Aký bol test? Z čoho prevažne pozostával? O čom bol ústný pohovor? Prosím nejaké info, lebo test študijných predpokladov, toho je veeeeeeeľmi veľa Je ťažké sa dostať? Váš názor na túto VŠ? Ďakujem.
tak,všetci na tu skolu nadavaju.je to taka skola,aka je.aj podla ARRA má zlé meno.proste to slovo ,katolícka". tam chodia deti,čo sa neučia.určite mas aj na lepsiu skolu,ako je katolicka uneverzita.a zurnalistike sa venuj ako hooby,nie ako studiu.dobra rada do zivota
@spomienky7 žurnalistiku mam rada, do RK som si dala viacmenej ako poistku..inak chcem inde..do BA..ale ja si absolutne neverím..a mam aj iné školy..takže snad niečo uhrám ale ďakujem
Ako vidím,tento rok budete mať na UK v BA konkurenciu.Ja o rok idem na vš,tiež som chcel ísť na žurnalistiku,ale skô je lepšie študovať niečo perspektívnejšie...žurnalistika je skor hooby,niečo ako fotografovanie.ked vies pisať,skolu nepotrebujes
spomienky7@ Do RK robia take halo,akoby tam bol problem dostat sa. Myslím ohladom prímačiek.. Tak ja som si dala ešte rustinu a sj psyhcologiu.. tu žurnalistiku chcem proste vyskusat..ja viem,že ako hobby, ale poznáš to. Keď niečo chceš, tak to chceš prečo myslís,že konkurenciu? Tak ty až o rok.. Noo tak držim palce
@spomienky7 tak ja som písala 4 roky v školskom časopise, ktorý vyhral aj rôzne suťaže..a moja rubrika sa umiestnila..takže.. mam hooooooooooooooooooodne článkov a nie len odtiaľ a inak maš fakt pravdu..ale zase načo študovať to čo ma nebude baviť alebo nechcem? len na to,aby sme študovali? mali titul? takých tu je...ja len to čo chcem
@10 aha.daj potom vediet,ci ta do ba vzali,a ci nie,ok?inac palce drzim ja o rok na farmáciu zrejme idem---uz sa ucim otzakyp omaly.3OOO otazok nie je malina:/ (ked ma 6moznosti a aj viac spravnych...
presne,kvoli titulu ichtu mame viac nez dost.ja aj tak v zivote chcem napisat knihu,bez nejakej zurnalistiky tak snad sa podari,a ktovie,kam napokom pojdem studovat ale zurnalistika je dobre,len som pocul,ze ti,co na uk studuju zurnalisitku,ze podaktori lutuju,ze neisli studovat nieco perspektivnejsie,napr.scenaristiku a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ako vidím,tento rok budete mať na UK v BA konkurenciu.Ja o rok idem na vš,tiež som chcel ísť na žurnalistiku,ale skô je lepšie študovať niečo perspektívnejšie...žurnalistika je skor hooby,niečo ako fotografovanie.ked vies pisať,skolu nepotrebujes
do RK sa dostanes. inac, na uips.sk je kolko sa kde hlasi
hej,poznam to...no,skoda,ze to co nas najviac bavi je na trhu najmenej vyuzitelne (napr.prekladatelstvo,psychologia,masmedia a pod.)
presne,kvoli titulu ichtu mame viac nez dost.ja aj tak v zivote chcem napisat knihu,bez nejakej zurnalistiky tak snad sa podari,a ktovie,kam napokom pojdem studovat ale zurnalistika je dobre,len som pocul,ze ti,co na uk studuju zurnalisitku,ze podaktori lutuju,ze neisli studovat nieco perspektivnejsie,napr.scenaristiku a pod.