ak si to kupoval cez nejakého sprostredkovateľa, ako aukčný portál alebo tak, mali by mať o vašej transakcii možno nejaký záznam. možno. pozri pravidlá použitia alebo FAQ.
A co takto podrobnosti nejake?Ako bol prevod urobeny?Bankou alebo Paypalom alebo inou penazenkou?V kazdom pripade sa priprav na to ze peniaze neuvidis.Ako 16rocny som mal viac rozumu.Vzivote by som neposlal prachy niekomu komu nedoverujem alebo nema 100% pozitivnych komentov na aukcii.To vies za blbost sa plati
pravdepodobne si kupoval cez ebay............a tam vždy treba pozreť sellerov "feedback", určite nebudem objednávať od niekoho čo predal 5 predmetov ale radšej kupim od niekoho čo predáva tisíce predmetov mesačne a sa tým živý. Pri vyšších sumách som s dotyčným komunikoval mailom a uspresnil podmienky a zatial mi prišlo všetko v pohode až na 1 prsten / tam som to dalej riešil ale zrejme bol problém s kurierom, pretože prsten bol poslaný ale nedorazil takže tak........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Svoje peniaze už asi neuvidíš...