Ide o to že spolužiačky mi často nadávajú do p...Je to zo srandy ale ja neviem ako mám NATO reagovať ,opýtam sa ich niečo a oni vždy že ta ty si p...Alebo proste sa mi vždy smejú keď niečo urobím zle,miesto toho aby mi s tým pomohli.Ako sa mám brániť?
proste sa nauč nereagovať na tých ľudí keď použijú vulgarizum smerom k tebe alebo keď sa zachovajú detinsky (dôvod je ten že si ťa prestanú všímať po čase a tým menej budú používať túto formu konverzácie smerom k tebe)
opačny pripad je ak nechceš stratiť s nimi kontakt, v tom pripade odporučam jasne im dať najavo že sa ti nepači akym sposobom s tebou komunikujú .. inak to nepôjde
Ak je to zo srandy a nevravia to iba tebe, tak to nie je tvoja vec. Ak niekto nadáva v každej druhej vete tak je to jeho problém a nie tvoj môžeš ich konfrontovať, ale nerobil by som to. Tvoja najlepšia možnosť je nezaoberať sa tým keď sú to iba prázdne slová.
ale veď každému sa raz všetko zle vráti, aj z nich niekto raz urobí p.če korunované, neboj...
dobro sa dobrom odpláca a zlo zlom...
len ich nechaj chudery, oni sa ešte naplačú.
@atom12 ked su sproste.... tak sa im pozri do oci a im povedz zavri si picu ty krava a hotovo, alebo ked ti to niektora povie nebav sa s nou pol roka , alebo im vyhod peracniky z okna a mozno ich to prejde... neviem ci chodis na zakladnu/strednu... tieto skolske problemy mozes vpodstate riesit ako sa ti paci, kludne niektoru z nich mozes po skole prefackat, ... alebo nebodaj na vysoku a takto sa chovaju ?
Neriešiť to alebo im povedať, že je ti to nepríjemné aj keď to je myslené ´´zo srandy´´ .... nepríde mi to síce vtipné ... ale ok. A na tvojom mieste sa snažím s nimi nekamarátiť keď si ťa nevážia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
opačny pripad je ak nechceš stratiť s nimi kontakt, v tom pripade odporučam jasne im dať najavo že sa ti nepači akym sposobom s tebou komunikujú .. inak to nepôjde
dobro sa dobrom odpláca a zlo zlom...
len ich nechaj chudery, oni sa ešte naplačú.