Zaujíma ma, či vám niečo takéto postačí na to, aby ste si nejak zaškatuľkovali osobu. A teraz nemyslím, keď tá osoba má jednu takúto fotku ale množstvo bez nejakého hlbšieho významu.
tak pôsobí to dosť lacno, dosť umelo, a dosť odpudivo a nejde mi príliš do hlavy, ako by sa nejaké naozaj inteligentné a rozumné dievča bolo schopné takto zhovaďovať..takže asi áno..
Co je to za otazka, pravdaze ano. Osobne poznam dost dievcat, o ktore by nikto ani nezakopol keby vedel ake piliny maju hlave (akoze seriously, tym by aj skrecok pohrdol) a v poslednej dobe prave u nich prepukavaju tieto fotky, kazde leto. Dokonale svojou osobnostou vystihuju tie fotky, vobec netreba skatulkovat.
zatiaľ som videla takto odfotené len dievčatá od 12-17 rokov, takže to beriem ako záležitosť puberty. ale je pravda, že na mňa nepôsobia zrovna inteligentne.
skor nekreativne. ked uz chce pozornost, mala by robit nieco preto, aby to nebolo take okate. celkovo nemam rada fotky bez vyznamu. odfotit si novy make-up, nove tricko alebo sa odfotit len tak pre radost je este v pohode. ale vacsina takych dievcat spravi 10 fotiek len z inych uhlov a vsetko to niekde zverejni. nemusi to byt znak nizkej inteligencie, ale skor nerozhladenosti a obmedzenosti.
vsetky chcu vyzerat ako modelky, ale fotia sa na hajzloch, v kupelnach a tmavych chodbach..
nesudim tu osobu hned. možno prvy dojem je že "pi*a" ale teda samozrjme to je len pocit a nie pomenovanie pre tu osobu ale vo väčšine pripadov som a stretla s tym že taka holka bola krajšia ako mudrejšia no a niektore nie su ani pekne... tam už ptm neviem ktorého faktoru je viac. no nemusi to tak vždy byť. len väčšinou mám taku skusenosť
automaticky nie. Dôležitý je kontext. Je iné ak má také fotky 13 ročné dievča a 25 ročné a ani vtedy si nemusím myslieť že je menej inteligentná ak je to evidentne len "blbnutie pred zrkadlom" a nie "som sexy"
To nie je zaškatuľkovanie. To je racionálne odhadnutie povahy. Vyspelý a inteligentný človek podľa mňa nemá potrebu fotiť takéto fotky pri každej príležitosti.
obcas sa tak hotim aj ja (okrem tej naspulenej pusy) a je to akysi zufaly pokus dokazat sebe/okoliu, ze aj ja dokazem byt pekna ako tie tety v opatkoch a satockach .. nielen obycajna siva myska, co namiesto komplimentov si vypocuje posmech (ano, bola som sikanovana a ano,som zakomplexovana)
@method keďže ti nikto neodpovedal, urobím dobrý skutok dnes
hej, má to byť aj narážka na sex, ale ide aj to, že vtedy sa ti zúži tvár a zvýraznia lícne kosti a skoro každý typ babskej tváre to skrášli a urobí oku viac atraktívnym. hoci konečný efet pridáva viac sliepkovitosti, ale to už dotyčné samozrejme neriešia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
vsetky chcu vyzerat ako modelky, ale fotia sa na hajzloch, v kupelnach a tmavych chodbach..
» dopice.sk/3c1...
» imageshack.us/photo/my-images...
hej, má to byť aj narážka na sex, ale ide aj to, že vtedy sa ti zúži tvár a zvýraznia lícne kosti a skoro každý typ babskej tváre to skrášli a urobí oku viac atraktívnym. hoci konečný efet pridáva viac sliepkovitosti, ale to už dotyčné samozrejme neriešia