Nezdá sa vám už to napodobňovanie týchto postavičiek trošku trápne a prehnané.
Mne sa táto reklama tiež strašne páči.Myslím,že je mojou najobľúbenejšou reklamou ale nie pre postavičky ale pre celkovú myšlienku reklamy (čím viac láska rozdáš,tým viac
mam na to taky nazor ze ma tato mania uplne chytila,vyraba to uz cela rodina je pravda ze v TOPke su len oni,ale mne sa to paci,treba to robit kym je to in
Nevidím v tom žiaden problém, reklama sa predáva a to je dôležité! Niekto si teraz kvôli tomu pokojne môže ležať vo svojom luxusnom koženom kresle a byť spokojný len preto že sa táto reklama vydarila a zisky kofoly rapídne stúpnu - tak prečo nie? Veď úlohou každej reklamy je zvýšiť predajnosť toho daného produktu a touto reklamou sa to podľa mňa podarí.
Aj keď kofola podľa mňa reklamu ani nepotrebuje - tak či tak je u mňa na prvom mieste
Podla mna to vôbec nieje trápne,a ta reklama sa mi nepáči len kôli tym panačikomale celá ta idea že ma to skoro rozplakalo..som dosť citlivá ...a no ano nevyrabala som to predtym a ta reklama mi umožnila dostať ten nápad...aa už dvoch panačikov ktorych som vyrobila som darovala zo srdca mojim najlepším dvom kamaratkam...a tvoriť/vyrábať taketo maličkosti mi robí radosť..je to moja záľuba...už som toho ja ale povyrábala
@black_soul aj ty si pri tom hľadaní ako prvé narazila na stránku venujúcej sa výrobe pervitínu?
No a ten panáčik nie je nič zložité myslím veď výroba je priamo v tej reklame Klbko niti, prišiješ na neho gombíky ako oči, prilepíš vlasy z niečoho. Telo je obmotaná šnúrka z topánok.
Nikdy som len nevedel ako pripevníš to telo k hlave ale že to sa len prilepí. No podľa mna to bohvieako prilepení držať nemôže
tˇa reklama je super aj tie postavičky, ale nejak som ešte neregistrovala, že by okolo toho bola také haló.. nevidela som žiadny blog a iba zopár fotiek, takže mi to dáko neprekáža..
jhajjj načo si ich vyrabat .. ved ked si kupitw 6 kofol dostanetee ich zadarmo a to niesu postavičky to su wuuduu babiky ktore kofola skopirovala kazdy clovek ma svoju a čo urobite jej boly aj vas tak sa to aspon vravi
Mno ta aj ja vyrábam tie postavičky, aby som niekoho potešila ..zatiaľ som potešila každého komu som postavičku dala je to úžasný pocit niekoho potešiť a dať mu kúsok lásky. A aj ten slogan je veľmi pekný..cim viac lasky rozdas tym viac ti ostane(smajlík)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ako sa tým ničí myšlienka raklamy netuším, a podľa tvojho príspevku to zrejme netušíš ani ty
ale marketingu Kofoly robia nepochybne radosť
@2 tak prečo to nerobili skôr ako tá reklama vznikla ?
Aj mne už ide na nervy ako každý vyrába ti nepodarené napodobeniny ...
Aj keď kofola podľa mňa reklamu ani nepotrebuje - tak či tak je u mňa na prvom mieste
No a ten panáčik nie je nič zložité myslím veď výroba je priamo v tej reklame Klbko niti, prišiješ na neho gombíky ako oči, prilepíš vlasy z niečoho. Telo je obmotaná šnúrka z topánok.
Nikdy som len nevedel ako pripevníš to telo k hlave ale že to sa len prilepí. No podľa mna to bohvieako prilepení držať nemôže
a ak sa to niekomu nepáči.. jeho problém, aj tak, to že sa mu to nepáči u mňa absolutne nezaváži.. budem ich vyrábať a darovávať..
Ja to tieš chcem.