Ale nie, robím si srandu, zostať v rovnakom okruhu, tak asi Bianca tam. (Napísala by som Cynthiu, ale Bianca má tiež rada zmrzlinu a má viaceré iné spoločné črty
@tomias nie že by som Marley nejako špeciálne poznal, ale teba žial nepoznám vôbec ale tak či tak, v prípade Marley je to náhoda, inak nevídam až tak často podoby, aj ked asi častejšie ako ostatní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
Ale nie, robím si srandu, zostať v rovnakom okruhu, tak asi Bianca tam. (Napísala by som Cynthiu, ale Bianca má tiež rada zmrzlinu a má viaceré iné spoločné črty
Ero Sennin ♥
Asi na Twilight Sparkle, ale chcela by som sa na Pinkie Pie
.. čo je podľa mňa blbosť.
Pred cca dvomi rokmi mi vraveli, že sa podobám na Selenu Gomez
.. čo je podľa mňa ešte väčšia blbosť.
Ale s vlastnosťami? ..hmm
Porozmýšľam
chandler bing (v podstate vo vsetkych siestich 'priatelich' sa vidim, chandler je proste chandler)
z casti sheldon cooper
a co sa vyzoru tyka... neviem.
niekto mi povedal, ze sa podobam na neviemkoho z tisic a jednej noci. a jennifer stone.
ale toto nejak neviem posudit.
@antchka to mi len vravelo par ludi nezavazne od seba..
ja len vravim tiez tak nezavisle, ze podla mna vyzeras uplne inak
no mozno z nejakeho ineho uhla..tak neviem no..mozno len fotka skresluje alebo meni vyzor ..
Starká hovorí, že na Nelu Pociskovú, ale jej sa všetci podobajú na Nelu Pociskovú a Janu Hospodárovú.
» timeinc.brightcove.com.edgesuite.net/rtmp_uds/463898...
No a ja som povahovo čistá Hermiona a výzorovo... vlastne tiež, len bez tých kučeravých vlasov a s menšími zubami. XD
Radsej by som bol ale Michael Corleone :/
Mozno ona
a vlastne, ani nie
» www.youtube.com/watch?feature=p...
a
a
a povahovo som taký Ted Mosby
ale neviem možno že ani nie