neopustila by som ho v žiadnom prípade. Možno neskôr, ale v tej chvíli potrebuje predsa niekoho, kto mu pomôže a ja by som ho nezradila, keby sa na mňa spoliehal
no a co ak by bol ten doticny postihnuty od narodenia. chcel by niekto takeho? samozrejme, tiez ide o to o aku chorobu sa jedna. ja som napr tiez postihnuty a vobec sa tym netajim . Ale ak by sa taketo daco povedzem stalo mojej nastavajucej ak taka vobec bude tak urcite by som ju neopustil. vsak sa stala nehoda.
16: a pritahuje ta? resp myslis ze by si sa do neho dokazala zalubit? je ine zacat si s postihnutym clovekom a ine byt s niekym, ktoremu sa take cosi stane uz ked ste spolu.
@17 popravde sa mi nejaký čas páčil, má šarm a dokáže upútať. Mal autonehodu, polámané obe nohy a chodí o barlách. Teraz má kočku a veľmi mu to prajem.
No myslim,ze je velmi lahke napisat ANO ZOSTALA..ale myslim ze v reali by to bolo ovela tazsie..co poznam par pripadov vzdy to jedna strana nezvladla..myslim ze je to dost krute,len ta predstava ze clovek ktoreho lubite jedneho dna skonci bud len na posteli ci invalidnom voziku a uz nastane ta zmena..su taky co dokazu sa s tym vyrovnat a zostat pri tom dotycnom a davat mu najavo aj dalej ze ho lubia i ked je to uz ine,to je jasne,ale su s nim..Len sa zmieruju s tym ze uz nemozu robit take veci ako pred tym..a poznam aj takych co v tom najhorsom odisli od tych co ich pri sebe potrebovali..to mi pride hrozne nefer..ale ludia su rozny..
Nemyslím že by na takú otázku niekto dokázal odpovedať so 100%-nou istotou... Záležalo by aj od toho partnera... Takto v teoretickej rovine by som sa určite snažila pomáhať mu, ale keby odmietal pomoc alebo sa proste nejako zaťal a stále by sa len ľutoval alebo niečo... neviem, asi by ma to príliš deptalo... Ale nikdy nehovor nikdy... (ale dúfam že takú situáciu si na vlastnej koži nevyskúšam)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Jedine ostat!
A ak by sa to stalo mne, tak ano, zalezalo by od okolnosti