tak mame, ale ja im nejak neverim .. si budu mysliet, ze som dalsi flakac, co sa snazi osrat system sa radsej spytam takto nestranne, mozno to uz niekto zistoval a ma s tym skusenosti
trtken: si si isty, ze je to tak? tiez by mi to davalo logiku, ale toto nam pisu v podmienkach:
"Pri zápise do jednotlivých rokov štúdia si študent zapisuje predmety tak, aby za každý semester získal aspoň 15 kreditov a celkovo za akademický rok získal minimálne 40 kreditov. Celkový súčet zapísaných kreditov za akademický rok nesmie presiahnuť 90. Študent sám zodpovedá za to, aby si zapisoval predmety tak, aby splnil podmienky riadneho skončenia štúdia v rámci povolenej dĺžky štúdia."
U nas musis mat 15 kreditov len v zimnom semestri 1. rocnika a na konci spolu 40. V druhom a vyssom rocniku uz nemusis mat ani tych 15 v zimnom, staci mat 40 na konci...
aha, no myslel som si, ze to bude na vsetkych skolach podobne, preto som pisal sem nabuduce budem mudrejsi, zavolam teda rovno na to studijne a uvidime .. dnes tam ale aj tak neordinuju
ide mi v podstate o to, ze som dostal jednu ponuku do zahranicia a tak idem na rok prec, takze by som si to studium musel aj tak prerusit. tak iba zistujem, ze ak by som sa sem este vratil, ci je moznost pokracovat alebo bude treba reset.
@lokoji mozem sa opytat na aku skolu chodis? lebo 15 kreditov za semester je velmi malo u nas sa to pohybuje asi tak ze 30 kreditov za semester a viac samozrejme a spolu nam na konci vyjde aj 60 kreditov no a minimum je 40 kreditov na postup do dalsieho rocnika (kola
@lokoji ja som tiez STU, sice ina fakulta, ale u nas by si v tvojom pripade musel bud podat ziadost dekanovi, co by teraz ale uz nepreslo, alebo si dat znova prihlasku na Bc... z tej podmienky, co si tu napisal sa mi vidi, ze vyplyva to iste..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
"Pri zápise do jednotlivých rokov štúdia si študent zapisuje predmety tak, aby za každý semester získal aspoň 15 kreditov a celkovo za akademický rok získal minimálne 40 kreditov. Celkový súčet zapísaných kreditov za akademický rok nesmie presiahnuť 90. Študent sám zodpovedá za to, aby si zapisoval predmety tak, aby splnil podmienky riadneho skončenia štúdia v rámci povolenej dĺžky štúdia."
A inak veroť skôr fóru než ženskej zo študijného... O.o
u nás musíš mať minimálne 50kreditov na postup do ďalšieho ročníka.
aha, no myslel som si, ze to bude na vsetkych skolach podobne, preto som pisal sem nabuduce budem mudrejsi, zavolam teda rovno na to studijne a uvidime .. dnes tam ale aj tak neordinuju
ide mi v podstate o to, ze som dostal jednu ponuku do zahranicia a tak idem na rok prec, takze by som si to studium musel aj tak prerusit. tak iba zistujem, ze ak by som sa sem este vratil, ci je moznost pokracovat alebo bude treba reset.
diky za rady