Nejak to nesledujem moc ale naposledy som pocul ze stracaju nejake body na Jokerit ktory ma zapas k dobru a prehrali 2 krat teraz v Cine a vo Vladivostoku nie ?
@torpedo08 jj, ale Jokerit prehral tiez a hra horsie ako Vladivostok ci Kunlun, tam pocitam dalsie prehry, co som cital, ze nemaju motivaciu hrat o PO, su sice 2 body pred Slovanom a maju 1 zapas k dobru, ale pridu dalsie prehry, cize toho sa Slovan nemusi obavat, este hrozi Sochi, ale ti maju zakerny zreb- tazki superi ich cakaju, ale urcite budu hryzt hlavne oni, tiez maju zapas k dobru.
@torpedo08 mna zacal viac hokej bavit teraz a ked zacne LM, tak ma bude to viac bavit a teraz niekedy by som aj isiel nazivo ich povzbudit, ta atmosfera musi byt skvela
Tak na tej dedine alebo na SK lige na malom stadione kde je par ludi to podla mna vnimas lepsie ten futbal lebo ked si na mega stadione vnimas skor to co je okolo teba ja som bol raz v zivote na takom vacsom futbale teraz v lete v Lille ked sme s Ruskom hrali no a to je velke cele a 40 000 ludi tak si potom v takom tranze alebo co teda ja som bol a este v Trnave raz ked bolo 14 000 raz 12 000 ludi ale to sa asi nerata moc do velkych stadionov ani do velkeho poctu divakov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov