Neviete niekto (najlepšie tí,čo s týmto majú skúsenosti z predchádzajúcich rokov) či sa posunie čiara,resp. či vezmú na tento odbor ďalších ľudí,ktorí nie sú ďaleko pod čiarou? Mám totiž len pár bodov menej od posledného prijatého.Pýtam sa teda či je to v
čiara sa posuva podla toho, kolko ludi neprijde na zápis resp. na UK nepošle návratku, do 15.7 sa posielaj navratky, takže potom ak si nizko pod čiarou maš možnosť sa dostať
@darkstreet ahoj. tiez sa hlasim na tuto skolu,ale na iny odbor,a zaujima ma, ci ti uz prisiel aj papier o rozhodnuti . mne este nic neprislo,ale viem ze ma neprijali. dakujem
@cranberries No dnes mi prišiel papier,že som neprijatá,ale posledný prijatý mal 78 bodov.A mám len o trochu menej,takže som sa chcela spýtať či to funguje tak aj na tej škole,že posúvajú čiaru.Uvidíme teda
Neprijmu vas, tam neberu dalsich pod ciarou, osobna skusenost z minuleho roka, chybalo mi asi 0.75 boda. ale ak chces tak si tam zavolaj, ale na studijnom ti na 99.99percenta povedia ze odvolanie je zial zbytocne
Hm som si myslela,ale na iných vysokých školách čo viem to funguje tak, že ked sa prihlási menej ľudí ako plánovaný počet, berú sa tí ľudia pod čiarou.Ale mala som samozrejme silný pocit,že toto tak nebude D
Som prijatá na inú vysokú,takže mne to nejak extra nevadí (ľutujem síce tých 50 € len som sa chcela informatívne spýtať či nemám náhodou počítať aj s tými eur. štúdiami.
vies co, to je nadlho ale v kratkosti, nasrali ma tym ze beru len podla maturit, ziadne prijimacky, a to vieme ako to chodi na niektorych skolach co sa tyka maturit tento rok som len ukazala ze mam nato, len som nemala vlanu stastie, a idem na lepsiu mozem sa im podakovat
@vikiii222 viem,nie je to objektívne.Ja som si vybrala tú školu preto,lebo som na iné školy robila prijímačky (dokopy som mala 3) tak som sa nechcela ešte aj týmto zaťažovať.Ale je to blbosť riadna,oni si myslia,že ten kto má maturitu 100 100 bude mať najlepšie predpoklady na toto štúdium? že haha.A na akú školu to ideš?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov