ja som chronicky fajciar ktory uz 5 rok za sebou si daval novorocne predvsazatie ze prestanem fajcit ale bohuzial neprestala lebo to neni take lahke ako sa zda byt
@wewo zaujímavé. Nepovažujem sa za o nič lepšieho človeka od fajčiarov (alebo tých, čo fajčili), i keď fajčenie považujem za mrhanie zdravím. Jednoducho som založil anketu, nič viac, nič menej.
@yasmin máš 16 rokov - fajčíš, ok decká sú sprosté, ale nevrav mi, že ak chceš prestať, tak je to ťažké, ja som prestal zo dňa na deň a vôbec mi to nechýba ...
fajcil som 2 roky a prestal som lebo som si nasiel inu a lepsiu zavislost-cvicenie-teraz ked vidim fajciara nespravim nic ale vadi mi strasne ked sa nadychnem toho dymu,uz mi vadi a je to len par dni co nefajcim..dakedy by som si aj zapalil no viem ze by sa moji kamosi na mna hnevadli a boli by zomna sklamany a to nechcem...ale ak fajcite tak fajcite-zistite co je to
@wewo mám 15 rokov a táto problematika, alkohol, drogy a cigarety ma zaujíma, pretože sa s ňou stretávam v každodennom živote čoraz častejšie. Preto som založil práve podobné ankety, a čakal som na názory ostatných (schválne som sa v diskusii nevyjadroval), pretože si chcem utvoriť ten svoj.
Napr. som sa šokujúco dozvedel, že až polovica mladých niekedy fajčila marihuanu, ale taktiež aj to, že v podstate je neškodná oproti cigaretám, lebo je to len rastlina. Otázkou však je, či otvára dvere k tvrdším drogám...
To, že som v živote nepil, nefajčil ani nedrogoval neznamená, že odsudzujem ľudí, ktorí tak robia, a taktiež tu nevidím dôvod, prečo by si mal za to odsudzovať ty mňa. To, že som bez toho vydržal dlhšie než ty neznamená, že si skazený, alebo, že ja som proti týmto veciam, jednoducho je to len moje rozhodnutie.
@Narazuvzdornaa závisí akú techniku použiješ ja by som sa určite nejak nerozťahoval...teda už sa mi to podarilo skús si sadnúť dať hlavu takých 15cm od kolena a prudko zdvihnúť nohu
@wewo zrejme nechápeš. Ja sa nesnažím vnucovať ti svoj názor, neviem teda, prečo sa snažíš v našej spoločnej diskusii presadiť ten svoj. Od začiatku som stál na neutrálnej pôde a nikoho som neškatuľkoval, čo sa o tvojom prístupe povedať nedá. Ja o voze, ty o koze.
@wewo a to je ten problém. Ja som sa len pýtal, nijako som neprezentoval svoj názor. (Prečo asi sa človek pýta? Na prezentovanie názoru využívam blogy).
Navyše, ak chápeš diskusiu ako vyvracanie názoru iných diskutujúcich, tak je to tvoja chyba.
je to normalna anketa.. urcite lepsia ako 10 o trave, ci 20 o sexe a podobnych kravinach ktore su tu kazdy den..
spytal sa kto si kedy potiahol.. nepyta sa na to kto fajci, nepyta sa na to kolko fajcia, len proste kto to uz vyskusal..
eventualne chce zistit, kolko ludi z tych co to skusilo i pokracovalo, resp si povedalo nikdy viac..
ad ta "rastlina": v cigaretach a fajceni ti ta "rastlina" ublizuje najmenje. to co ti tam ublizuje najviac su ostatne primesy, horiaci papier atd..
pri huleni mam pocit, si malokto kupuje "cigarety s travou" ale vacsina si ich sula priamo z listov takze v tomto smere je to "menej skodlive" druha vec su ucinky na organizmus a posobenie, a hlavne co ta rastlina obsahuje a co sa deje ked hori..
k tomu sa nevyjadrujem, lebo neviem..
takze nabuduce sa prosim radsej navazaj do ludi, ktori to tu "spamuju" hlupymi a opakujucimi sa diskusiami..
ano je pravda ze o fajceni je tu toho vela, ale navazaj sa do tych hlupych a nie do tej jednej z mala schopnych..
@Belzeboss hh asi by som odstúpil... šak múdrejší u/od-stúpi , niesom natoľko magor aby som si sám sebe ničil zdravie a už vôbec aby mi ho ničil dakto iný...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
209 komentov
Napr. som sa šokujúco dozvedel, že až polovica mladých niekedy fajčila marihuanu, ale taktiež aj to, že v podstate je neškodná oproti cigaretám, lebo je to len rastlina. Otázkou však je, či otvára dvere k tvrdším drogám...
To, že som v živote nepil, nefajčil ani nedrogoval neznamená, že odsudzujem ľudí, ktorí tak robia, a taktiež tu nevidím dôvod, prečo by si mal za to odsudzovať ty mňa. To, že som bez toho vydržal dlhšie než ty neznamená, že si skazený, alebo, že ja som proti týmto veciam, jednoducho je to len moje rozhodnutie.
Navyše, ak chápeš diskusiu ako vyvracanie názoru iných diskutujúcich, tak je to tvoja chyba.
@Stenatko ano, je na nas spusteny lov, konecne si to uvedomuju aj ini..
je to normalna anketa.. urcite lepsia ako 10 o trave, ci 20 o sexe a podobnych kravinach ktore su tu kazdy den..
spytal sa kto si kedy potiahol.. nepyta sa na to kto fajci, nepyta sa na to kolko fajcia, len proste kto to uz vyskusal..
eventualne chce zistit, kolko ludi z tych co to skusilo i pokracovalo, resp si povedalo nikdy viac..
ad ta "rastlina": v cigaretach a fajceni ti ta "rastlina" ublizuje najmenje. to co ti tam ublizuje najviac su ostatne primesy, horiaci papier atd..
pri huleni mam pocit, si malokto kupuje "cigarety s travou" ale vacsina si ich sula priamo z listov takze v tomto smere je to "menej skodlive" druha vec su ucinky na organizmus a posobenie, a hlavne co ta rastlina obsahuje a co sa deje ked hori..
k tomu sa nevyjadrujem, lebo neviem..
takze nabuduce sa prosim radsej navazaj do ludi, ktori to tu "spamuju" hlupymi a opakujucimi sa diskusiami..
ano je pravda ze o fajceni je tu toho vela, ale navazaj sa do tych hlupych a nie do tej jednej z mala schopnych..
k teme: ano, a nie raz. prefajcila som krasnych 9 rokov a teraz je tomu koniec.
ale je to humac..