Vie niekto kde sa v KE robia potlace na tricka ???? ale dajme tomu tak ze donesiem vlastne triko.Kvalitne... alebo vysivaju to je jedno.Prosim dajte vediet
S kvalitou nebudeš mať problém, ak si potlač dáš urobiť na internete, na stánke www.kreativa.sk. Najlepšie je na tom, že za tým nemusíš behať, ale všetko si vybavíš cez internet. Tričko s logom, ti vytlačia podľa tvojich predstáv, a nebudeš mať problém ani s cenou, ktorá si myslím, že zodpovedá kvalite.
POZOR!!! Potlač na tričko vám neurobia v Kodaku. Potlač nie je nažehlovačka. Ak vám niekde sľubujú výrobu 1 kusa, tak na 99% je to nažehľovačka a nie potlač.
Vo Fotoštúdiu 33 na Terase (www.fotostudio33.sk) vám vysvetlia a ukážku nažehlovačky, výšivky, fotografiu na tričko a aj samotnú potlač na tričká. Taktiež vám vyrobia motív a aj grafiku. Priďte, poraďte sa a až potom sa rozhodnite čo chcete.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Len bývame v Michalovciach. =D
ostatny ... dikes aj ked som skusala uz na nete hladat vyjde ma to drahsie.A firmu som uz nasla.
Vo Fotoštúdiu 33 na Terase (www.fotostudio33.sk) vám vysvetlia a ukážku nažehlovačky, výšivky, fotografiu na tričko a aj samotnú potlač na tričká. Taktiež vám vyrobia motív a aj grafiku. Priďte, poraďte sa a až potom sa rozhodnite čo chcete.