Potreboval by som poradiť kde by som si mohol dať vytlačiť niečo na tričko či mikinu alebo vlajku..tak že vlastne dam im navrh a oni mi to zhotovia a ja zaplatim.neviete o ničom takom na nete? alebo o niekom kto stym robí ?? dakujem
a pokiaľ hľadáš niečo viac profi alebo individuálne, tak hľadaj sieťotlač, ale to sa budeš musieť s tlačiarňou dohodnúť priamo, a pochybujem že ti to spravia v množstvách jeden kus a podobne... skôr tak veľkoobchodne.
a čo si do toho googlu zadal, keď ti vyhodil jeden veľký fíkus? rostlina s dřevitým kmínkem?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
potlač tričiek
http ://letmegooglethatforyou.com/?q=potla%C4%8D+tri%C4%8Diek
prvý výsledok je čo?
aspoň prosím nekecaj blbosti že si nič nenašiel, rovno sa priznaj že sa ti nechcelo hľadať.
@tomas - prečo birdz tak neskutočne zvoráva odkazy, a myslí si že sú obrázok, aj keď nemajú koncovku obrázku?
a čo si do toho googlu zadal, keď ti vyhodil jeden veľký fíkus? rostlina s dřevitým kmínkem?