kks nepoviem keby to dieťa vyškrábu ako pri iných vraždách-potratoch...ale ked žena to dieťa normálne porodí...tak je to neprirodzené nepochovať to dieťa...
keby porodím také dieťa tak posledná vec čo by som riešila je to či to pochovám ja alebo to pôjde do spalovne ...myslím, že by som bola tak psychicky v piči, že by som niečo také ani neriešila..
Nemám to z nového času, išlo to aj v správach minule a okrem toho, tatko je niečo také ako Nemec, tak asi viem Ale zdá sa mi to dobre postavené na hlavu, že rodič nemá národ na to telo ani..
podla mna je zbytocne pochovavat mrtvo narodene dieta,iba to zbytocne traumatizuje rodinu treba zabudnut a ist dalej,ale ak to niekto chce nemalo by sa mu branit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Noi zdá sa mi to nesprávne
Nemám to z nového času, išlo to aj v správach minule a okrem toho, tatko je niečo také ako Nemec, tak asi viem Ale zdá sa mi to dobre postavené na hlavu, že rodič nemá národ na to telo ani..
@hetfield ...čistý súhlas ...
Abortion
Predčasné samovoľné alebo navodené ukončenie tehotenstva, pri ktorom plod neprejavuje
znaky života a pôrodnú hmotnosť má nižšiu ako 1000 gramov, alebo prejavuje
niektorý znak života a pôrodnú hmotnosť má nižšiu ako 500 gramov, ale neprežije 24
hodín, príp. ak sa nedá určiť hmotnosť plodu a ide o tehotenstvo kratšie ako 28 týždňov.
Ale tiež keď si vezmem, že prachy za pochovanie sú vlastne zbytočne vyhodené peniaze ... Za tú spaľovňu musia tiež zaplatiť?