@forte ja neviem volako som sa nad tým nezamýšľala, ale žila som v tom že máš už minimálne po mature! toto je pre mňa najväčšie prekvapenie tohto týždňa!
Nie. Lebo viem, že musím byť najprv šťastný aj bez nej. Kto by chcel ako partnera človeka, ktorý sa sám topí v problémoch a je so všetkým nespokojný? :letim:
TO nic to aj mne preskakuje. Aj ked sa mi zda ze ostatnym uz leziem s mojimi stavmy na nervy tak aj tak dospejem k tomu ze ked mi preskakuje a som free tak je aspon sranda
Lebo keby som niekoho mal tak s kamarami som raz za cas aj to som taky ukludnenejsi, mudrejsi cize zatial je to OK.
nikdy som take nemala, a to som nikoho nemala vacsinu svojho zivota sem tam mi napadlo ze by nebolo odveci niekoho lubit alebo tak, ale nejako som to neriesila
este horsi pocit je ked niekoho mas a nevies ako sa od neho odputat, hoci vies,ze to nema ziadnu buducnost, ziadny zmysel, iba sa trapis ale nevies s tym seknut..bud rada ze nikoho nemas, aspon nemusis byt na sracky,je to totiz stokrat horsie ako nikoho nemat..
a ja som tiež skoro 18 rokov sama ale je to v pohode akoo, stačil by nejaký už spomínaný soulmejt, ktorého mi zatiaľ nahrádza len pes, ale ten nemá vždy náladu na objatia a moc mi toho nenahovorí.... ale inak je to fajn :ehm:
maš pravdu potrebujem žensku... namyslenu fuchtlu čo si namýšla aká je dokonalá pičulda, tak presne na taku sa teraz cítim... bezcitne chladnokrvne mrchy... heheheh...
akoze, keby okolo mna neboli same dlhodobo zadane alebo dokonca vydate baby, tak mi to zily netrha. v podstate mam este cas, ale citim sa obcas ako mimozemstan...
ale ako idiot sa obcas spravam obcas mam taku naladu flirtovat a oznamovat peknym chlapcom, ze som single
@rollo111 hm tým si chcel poznamenať že potrebuješ úžasného pokorného a bezchybného chlapa co je teda každý chlap povedzme si uprimne, ked je nazov potrebujem chlapa a ženy ti ocividne nesedia ?
@forte ...hm...fakt sa čudujem, ja by som po tebe okamžite šiel, ak by som bol rovesníkom viem hrat 3tinu z Arctic Monkeys diskografie, ako zvonenie mam fluorescent adolescent , ...a ...no to vlastne stačí , ..či nie?
ja som sám už vyše roka ... a začínam si pomaly na to už zvykať
kamarátov beriem ako kamarátov, kamarátky ako kamarátky s miernou ideou potencionálnych partneriek no bez prehnaných očakávaní ... a hlavne už neriešim sračky a neočakávam neočakávatelné (čo ani neviem čo je lebo to neočakavam)
ale strašne mi chýba pizza, dal by som si ju teraz taký som hladný
ja ked som bola sama tak som vzdy zavidela peknym parikom ked sa drzali a stale som si take zidealizovane scenare vymyslala ako idem s frajerom na vianocne trhy a pijeme vinko, ideme na klzisko, ideme na dovolenku a tak
a teraz uz ho mam tak dufam, ze to aj zrealnim
mne chyba zena tak mesiac, ked sa rozidem s nejakou, a potom ma to prejde...."slovenske lasky" su vacsinou strasne disproporcne, chlap ma stale prejavovat lasku a zena skoro nic minule som dokonca cital jeden "super" clanok v jednom nemenovanim zenskom denniku, kde radia zenam, aby si vybrali muza, ktory bude nasledovat ich srdce...samozrejme zeny nemusia nasledovat srdce muza no dost bolo srand, vyber si nejako cava, ktory ma kazdy tyzden inu, to je urcite ten pravy
som 3 mesiace sama a neviem ci mi chýba, aj ked je pravda ze som sa spoznala s človekom s ktorým si rozumiem a strassne moc by som ho chcela o5 vidieť .. no ked si pomyslim že je odomna asi 250km daleko tak to vsetko pokazíí: smiley:
Poznam ten pocit..ked vidim segru aka je spokojna, ked je so svojim frajerom..ale nechcem to silit, byt s niekym len preto aby som niekoho mala..to eee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
Sak si najdi dakoho
vraj sa tomu hovorí spasiteľský komplex či čo.
A keď to robíš príliš často, môže ťa to ubíjať...
Lebo keby som niekoho mal tak s kamarami som raz za cas aj to som taky ukludnenejsi, mudrejsi cize zatial je to OK.
a ja som tiež skoro 18 rokov sama ale je to v pohode akoo, stačil by nejaký už spomínaný soulmejt, ktorého mi zatiaľ nahrádza len pes, ale ten nemá vždy náladu na objatia a moc mi toho nenahovorí.... ale inak je to fajn :ehm:
ale ako idiot sa obcas spravam obcas mam taku naladu flirtovat a oznamovat peknym chlapcom, ze som single
a autorke: počkaj si, to prejde, mne prestal chýbať aj chlap, aj sex, radšej si čítam a učím sa
i
inac tolko ludi sa tu stazuje...staci sa tu len nejako spárit medzi sebou a bude po probleme
Anyway, I still believe ...
once it has to come.
moc dobre vis jake ma ostre mece
laska ta sama do naha oblece
laska ta dojebe posle do pice!
kamarátov beriem ako kamarátov, kamarátky ako kamarátky s miernou ideou potencionálnych partneriek no bez prehnaných očakávaní ... a hlavne už neriešim sračky a neočakávam neočakávatelné (čo ani neviem čo je lebo to neočakavam)
ale strašne mi chýba pizza, dal by som si ju teraz taký som hladný
a teraz uz ho mam tak dufam, ze to aj zrealnim