Mám takú pre mňa životne dôležitú otázočku .Ktorá značka strún je najlepšia?Aj keď je pravda že som struny menila len párkrat...vždy mi dali v hudobninách len dajaké české shity...že vraj su fajn...ale to mi vaic klamať už nemohli...strašnéé.
tez mam s D´Addariom len dobre skusenosti naj su pre mna vinute kovove struny fosforove vela zalezi aj od toho aku gitaru vlastnis...ak mas nejaky paradny kusok , dala by som tam Elixir, su to asi najlepsie stuny na akustiku, stoja cca 600sk , zahliadla som tu komentar ze 600 stoji sada d´addaria, no neviem, ja som videla d´addaria len do 300sk ..ak mas elektriku dobra volba je ernie ball, gibson, niektorim sa osvedcil tez d´addario na elektriku take fendre struny som videla niklove, maju iny ton ako bronz a fosforbronz no dlhsie vydrzia a lahsie odolavaju korozii..tez zalezi od toho aku gitaru mas , i z akeho je dreva , aby sa nasla vhodna alternativa strun na dobrej Fender akustike super zneli i tzv. "ceske shity" kedze telo gitary je z masivneho dreva
dadarka sú dobré prvý deň a potom vymeniť. kokotina. a radi praskajú v prvej pol hodine od navynutia... pičovina.
fender struny mi vydržali 3 dni.
gibson som neskúšal.
ernie ball. nie zlé.
elixir: škoda peňazí. nemajú taký cengavý zvuk a človek nemá taký fajn pocit keď na ne hrá.
DR: asi najlepšie ale na slovensku za ne pýtajú kokotské peniaze. ale keď má človek svoje zdroje.
rotosound. najpopiči pomer cena/kvalita. nepraskajú a relatívne dobre mi hrali aj po 3 mesiacoch. nemajú tendenciu praskať. jedno veľké plus. v každej sade sa nachádzajú 2 kusy tenkého Ečka
a v princípe je aj tak jedno na čom hráš pokial ti to ladí.
Odkedy mam na elektrike DRka (tazko sa zhanaju, v BA ich maju len v jednom obchode),tak som spokojny a ziadne ine uz nikdy nechcem, velmi dlho mi vydrzia, praskaju minimalne
Neviem ake Fender struny si použil ked ti len tolko vydrzali.. Problem bude skor asi v tom ako hraš, lebo podla tvojej spravy su vsetky struny na shit.. asi potrebuješ dróty el. vedenia..
Ja používam Fender Struny presnejsie sadu 3250RH s hrubkou .010 .013 . 017 .032 .042 .052 Som s nimi spokojny. Predtým som tiež pouzíval Fender struny ale už si nespomeniem na hrubku..
Celkovo ich mám v oblube preto lebo sa daju kupiť ako bullety - to znamena ze na komci struny je taky valcek kt. akurat pasuje do kobylky gitary (ak mas gitaru kt. aspon trochu pripomína kopiu stratocasteru) pozri moj album a tam ich budeš vidiet.
Fender Bullet-y kupis skoro vsade,len sa kukni do nejaky dobrych hudobnin.. ale inak preferujem skor DR-ky,dobry dozvuk a ladia mi uz riadne dlho vzhladom nato kolko na nich denne hram
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
fender struny mi vydržali 3 dni.
gibson som neskúšal.
ernie ball. nie zlé.
elixir: škoda peňazí. nemajú taký cengavý zvuk a človek nemá taký fajn pocit keď na ne hrá.
DR: asi najlepšie ale na slovensku za ne pýtajú kokotské peniaze. ale keď má človek svoje zdroje.
rotosound. najpopiči pomer cena/kvalita. nepraskajú a relatívne dobre mi hrali aj po 3 mesiacoch. nemajú tendenciu praskať. jedno veľké plus. v každej sade sa nachádzajú 2 kusy tenkého Ečka
a v princípe je aj tak jedno na čom hráš pokial ti to ladí.
Odkedy mam na elektrike DRka (tazko sa zhanaju, v BA ich maju len v jednom obchode),tak som spokojny a ziadne ine uz nikdy nechcem, velmi dlho mi vydrzia, praskaju minimalne
Neviem ake Fender struny si použil ked ti len tolko vydrzali.. Problem bude skor asi v tom ako hraš, lebo podla tvojej spravy su vsetky struny na shit.. asi potrebuješ dróty el. vedenia..
Ja používam Fender Struny presnejsie sadu 3250RH s hrubkou .010 .013 . 017 .032 .042 .052 Som s nimi spokojny. Predtým som tiež pouzíval Fender struny ale už si nespomeniem na hrubku..
Celkovo ich mám v oblube preto lebo sa daju kupiť ako bullety - to znamena ze na komci struny je taky valcek kt. akurat pasuje do kobylky gitary (ak mas gitaru kt. aspon trochu pripomína kopiu stratocasteru) pozri moj album a tam ich budeš vidiet.
a odpovedi na otazku skus napr struny dunlop alebo aj dimarzio myslim su.
15 záleží od toho aké