znie to možno hlúpo, ale po poslednom rozchode(pred pol rokom,dost to bolelo) a po naslednych "stastných " namotávkach s dvoma chalanmi, s ktorymi to zas nevišlo a bola som len zase nešťastná, som dospela k názoru že sa zaobídem aj bez lásky...veď za chví
človek by teoreticky k životu nepotreboval lásku - keby sa potom necítil sám. Myslím že každý človek chce mať rodinu a potomstvo a che mať pocit že ho niekto na svete má rád. A biologického hľadiska to nie je až také dôležité pretože na zachovanie nášho druhu láska nie je nevyhnutná.
ja ta hned prebudim, zmyslas totiz fakt hlupo, ako pises, takze ber to uz vazne, trochu sa nad tym viac zamysli, mne tvoj postoj pripada ako nedozrete jahody, co by chceli vyskusat najviac druhov jogurtov, a zrazu dostanu chut na termixy, tak je to odveci, ako pises ty
co takto kaslat na to, ci je vyska, alebo stredna? myslis, ze tvoje srdce pocka, kym spravis matury? skor by si si mala povedat: nebudem vyhladavat prilezitosti niekoho "zbalit", pretoze som pochopila, ze tento postup sa mi nezda a nemam potrebu vyhladavat znamosti
a nie, ty ides na to tak, ze netreba mat lasku, po tridsiatich rokoch bez nej, ked ti bude tahat na 50tku, potom budes inac mysliet
pawlo: pozri, z biohladiska by to sedelo pre nejake nizsie zivocichy, asi som teraz urazila polku prirody, ale nezabudaj, ze my mame vedomie, ve-do-mie, ktore spracuvava informacie o diani nasich stavov, my si uvedomujeme, ze prezivame urcite pocity, ktore nasledne zaradime medzi nevyhnutne pre plnohodnotny zivot, bez uvedomenia si takych dolezitych emocii, ako je laska, hnev atd nase schranky chradnu
k prirovnaniu,laska je tak dolezita, ako napriklad bolest, ak ta za cely zivot nic nezaboli, co z teba by bolo? nejaky zdegranovany ikve nula cela tri, ziadne vyvinute reflexy, vypestovane reakcie, ci uz dusevne alebo fyzicke, no proste hroza pomysliet, bleee ale som sa rozpisala, no toto
Este nevies co ti prichysta zivot alej. takze enrob unahlene rozhodnutia. A nevrav a nepis to, ze ide studium na vyske. co bude narocne. ked si to tak poves. tak to tak bude. Vsetko sa da ked sa cche. len netreba brat zivot tak vazne a zo vsetkeho si robit starosti. Mne sa v laske tiez nedari ale zasa .... mozno snad v 30 to pride
A kedze si uz mala aj daky vztah tak ti to zacne zachvilku chybat a sama budes hladat nieco. Ci uz len na pobavenie alebo na dlhsi vstah.
Zivot bez nikoho je inak dost zlozity a tazky. Mala by si len kamarady po priapde aj daych kamaratov, ktori by mali rodiny a tebe by sa nevenovali. Lebo maju rodinu. A ty by si bola sama ako kon v polote. i ked by si mala karieru a vsetko ale to halvne by ti chybalo. Takze:" Nehaz flintu do zita."
hmm mam kamarata co si povedal to istee myslim ze je to moznee zit bez lasky a venovat sa inym konkretnym veciam..ale ej tu problem ako tu niekot spominal ze srdcu nijak nerozkazes..cize tu pomoze sa jednoducho vyhybat randeniu a vyhladaavaniu opacneho pohlavia..a podla man sa to daa..ale hold budes sa citit sama a stale slepo zavdiet..podla man stacii cakat a nesnazit sa..
Samozrejme, ze sa da ja tak nejaky cas zijem.. nicim nevynahradzam.. a nic mi nechyba.. a ani sa nemam zaujem viazat s niekym (ako nejde o to, ze by vobec nikto nemal zaujem.. ale o to, ze mi ja tak fajn)
bosorka..si moj clovek...ale je tu jeden chalam ktory ma presviedca ze zivot s laskou je krajsi...zacina zliepat moje rozbite srdce a mozno mi vrati aj svetlo do zivota..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
co takto kaslat na to, ci je vyska, alebo stredna? myslis, ze tvoje srdce pocka, kym spravis matury? skor by si si mala povedat: nebudem vyhladavat prilezitosti niekoho "zbalit", pretoze som pochopila, ze tento postup sa mi nezda a nemam potrebu vyhladavat znamosti
a nie, ty ides na to tak, ze netreba mat lasku, po tridsiatich rokoch bez nej, ked ti bude tahat na 50tku, potom budes inac mysliet
pawlo: pozri, z biohladiska by to sedelo pre nejake nizsie zivocichy, asi som teraz urazila polku prirody, ale nezabudaj, ze my mame vedomie, ve-do-mie, ktore spracuvava informacie o diani nasich stavov, my si uvedomujeme, ze prezivame urcite pocity, ktore nasledne zaradime medzi nevyhnutne pre plnohodnotny zivot, bez uvedomenia si takych dolezitych emocii, ako je laska, hnev atd nase schranky chradnu
A kedze si uz mala aj daky vztah tak ti to zacne zachvilku chybat a sama budes hladat nieco. Ci uz len na pobavenie alebo na dlhsi vstah.
Zivot bez nikoho je inak dost zlozity a tazky. Mala by si len kamarady po priapde aj daych kamaratov, ktori by mali rodiny a tebe by sa nevenovali. Lebo maju rodinu. A ty by si bola sama ako kon v polote. i ked by si mala karieru a vsetko ale to halvne by ti chybalo. Takze:" Nehaz flintu do zita."
bez lasky sa neda zit...
tiež si niekedy hovorím že načo mi je láska, ale aj tak ked sa pozriem na niekoho zalubeneho a je mi smutno a osamelo.