Potrebujem pomoc od vás, dajte mi nejakú tému na úvahu
Zdravím vás ľudia,
mám pred sebou jednu akciu a treba na ňu napísať úvahu...téma je voľná. Nuž a mne akosi nenapadá, o čom by sa dalo uvažovať...tak ak máte nejaký nápad, bolo by od vás veľmi pekné, keby ste sa podelili, napísali by ste mi, o čom b
nam dali taku originalnu temu ze skola-zaklad zivota
a predtym som pisala na citat "..len keď sa hodinky zastavia, čas ožije." (William Faulkner), ale vraj to ani nebola celkom tak uvaha co mi z toho vzniklo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ja som napisala
1. Hodiny nikdy neprestanú tikať
2. Všetci ľudia majú svoje nálepky
3. My sme tí zlí
4. Vede dochádzajú odpovede
a predtym som pisala na citat "..len keď sa hodinky zastavia, čas ožije." (William Faulkner), ale vraj to ani nebola celkom tak uvaha co mi z toho vzniklo
@miaja @coleshepter @cjubou @zufalaz vďaka
Ono sa nezdá,ale je to super téma,najskor som nevedela čo písať a ptm som vlastne cez ten strom a jeho vek písala o životoch druhých,láske a tak dalej
@chanteuse to sú super príbehy, čo napíšeš z pohľadu nejakej veci, pekné veci z toho vznikajú
@ladyni podľa mňa ako kedy...nerada veci globalizujem, lebo záleží dosť od situácie myslím