@3 súhlas nevypaluj recovery... sprav si zálohu dokumentov plochy filmov hudby a cely disk naformatuj.. hlavne zákáž HP RECOVERY ! zbytočne stratené GB
najjednoduchšie riešenie @fanklublbl ako hovoriš este k tomu radšej použiť čisto naformatovany externy hdd.. dat dokopy notas... a vsetko to pluvnut nazat
@filo99 tak tak, externy harddisk nie je už teraz vobec drahy, vždy má byt na nom záloha a ked má človek múdro rozdelený harddisk a cečko kolo 30 - 40 giga tak záloha nezaberá vela miesta a robí to rýchlo...
@fanklublbl no 640 gb stoji 80 € 1 tb s adapterom okolo 87 € možeš aj 4 zalohy notasov tam spraviť ale to bude už bordel ja tam mam napr 100 gb hudby,, 200 gb filmov .. vsetko mazem prec vymazavam vypalujem predsa dvd ma zivotnost 25 rokov ale hdd nie (jedine ak by sa na neho zapisalo) zabalil by sa do sacku a odlozil mimo vystavenia akemukolvek magnetizmu.. nakoniec ked to budes chciet vytiahnut zistis ze tvoje nove pc nepodporuje usb 2.0
@filo99 no v cenách sa momentálne nevyznám, zatial mi velkost cez tri tera stačí na všetko, nevypaľujem nič, to sa mi nechce, malá kapacita a časovo náročné... mám niektoré disky odpojené na poličke, kde údaje spia ako v bavlnke , ostatne u hdd vela závisí na štastí, mám aj 10 či trinást gigové disky, ktorých vek už môže presahovať 10 rokov a takisto sa mi stalo, že mi disk nevydržal ani tri roky, preto treba mat doležité veci dvojmo a je po probléme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
daj si facku!