Dneska som zjedla jogurt po záruke a strašne ma preháňa ..čo mám robiť??..nedá sa to vydržať ..napríklad s kamoškou sme sa rozprávali a zapotila niečo vtipné a skoro som sa posrala :.musela som hneď bežať na hajzel...potom sa mi ho nechce v kuse u
Čo ti jebe ja skapem že srať k susedom na lúku Tak keď si predstavím neakú babu jak sere na lúke Bože ja sa tak strašne smejem že povie niečo vtipné a skoro som sa posrala
ked je to uz take zle, chod na pohotovost, mozes byt dehydratovana a na infuzku by si mala ist podla mna, vsak uz aj vsetko dobre mozno vyslo z teba, ale vazne
heey, ako ja som si raz nechtiac pomylila caj na ladviny s cajom na prehananie. kks to bolo fakt strasnee . neskôr mi poradila kamoska ze mam zjest varovu cokoladu a veru ano, pomohlo to!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
vieš čo,sprav si zátrepku z hladkej múky a vody a vypi to
@15 nedosereš ešte viac,skôr sa už nikdy nevysereš vôbec Ale pri hnačke by to mohlo len zmierniť
myslim ale, ze ti to prejde. skus zivocisne uhlie alebo nieco ine na hnacku...
z karbocitu sa sere, ale nie vzdy. ono upravuje zaludok, lebo carboneum ma absorbcne vlastnosti, prosto napravi ti travenie
...fakt, vzdy to zaberie, aj pigi caj
ked je to uz take zle, chod na pohotovost, mozes byt dehydratovana a na infuzku by si mala ist podla mna, vsak uz aj vsetko dobre mozno vyslo z teba, ale vazne
ja by so skusila asi uhlie
Daj si uhlie, čučoriedky, alebo čakaj kým to prejde