ja by som skor zasla za kineziologickou ako za psychologom... ale naozaj... ak budes tomu verit, thak Ti to urcite pomoze... mozes napisat TS ak sa chces o tom porozpravat...
No to je fakt blb, ze to nema buducnost... No skor ako pojdes k psychologovi, tak ja by som este pockal nejaky cas a mozno sa to zlepsi samo. Tak ci tak, aj ked ti enchuti jest, nieco do seba skus dostat a bud s priatelmi, ved na to ich mas predsa. Ak to nepomoze, tak az potom by som hladal odbornu pomoc. Drzim palce
kazdy clovek, ktory vie normalne vyuzivat zdravy sedliacky rozum... vsak ta nechal chalan no a co jezin nie si prva ani posledna, co riesis taky blbosti
Dokazem ta pochopit lebo mam priatela a keby sme sa rozisli tak by som to asi nezvladla,ale ak ti mam poradit skus sa s nim este raz pozhovarat,lebo dovod ze to nema buducnost neni dostacujuci a ja na tvojom mieste by som si pytala vysvetlenie
Nesmieš si ho pripomínať a hlavne sa mu vyhýbaj bude to ťažké a nikdy naňho nezabudeš ale tá bolesť ustúpi to mi ver ale za mesiac to nebude tak len vydrž, určite nepočúvaj rady typu nájdi si iného, vypi si a podobne len to zhoršíš pa.
mozno to vyznie dost zvlastne, ale co mam robit, ked byvaly ma stale obtazuje:vypisuje mi hnusne rp na azete,vyvolava a nadava mi.ako sa ho mam zbavit??
ja sice neviem ako sa citis lebo ja som maximalne stastna ale velmi dobre viem ako to asi vyzera lebo mam taku doma ako ty. Moja rada : OKAMZITE CHOD K PSYCHIATROVI. moze sa ti velmi zhorsit zdravotny stav. Moja mama je presne v takom istom stave ako ty a to s toho dovodu ze otec sao nas nestara chodi domov na 5min za celych 24hodin a inak sa chodi kurvit k jednej babe a vsetko jej kupuje a stara sa o jej syna a nosi mu vselijake veci na mna uplne kasle a idu sa rozvadzat mama bola vzdy pri tele no teraz vyzera ako anorekticka odkedy sa toho deje za 2-3tyzdne schudla vyse 10kil a stale chudne uz ju skoro ani nevidno vracala plakala pila fajcila uplne sa zrutila a dakedy sa stalo ze doma spadla a nebola schopna sa postavit chodi koli tomu teraz k psychiatrovi a on jej jasne povedal ze ak nepribere oberu ju do nemocnice na infuzky a pod veci lebo tym sa ti moze totalne znicit organizmus prestane ti chodit menstruacia a podobne. prosim nemysli si ze sa robim mudrou ale ja som bola pri tomto vsetkom ked sa to doma stalo aj ked jej to lekar hovoril tak si prosim davaj na seba pozor aby si nedopadla ako moja mama prosim
Rozhodne by si mala zájsť za doktorom. Levo keď si začala tak prudko chudnúť, len tak to neprejde. Budeš si musieť uvedomiť, že je koniec... a žiadny chlap nestojí za to aby si sa psychicky a fyzicky ničila.
Viem o com hovoris,lebo som 2 mesiace rozidena a boli sme spolu rok...byvali sme spolu..Ja som na rozdiel od teba pribrala 5 kg a zerem ako nikdy pred tym...z velkosti 34 som uz na 38 a neviem sa zastavit...este do minuleho tyzdna som mala cervene oci,lebo pan uzasny sa na mna vykaslal, lebo som sa nepacila,jeho mame...staci ti?Jedine co pomaha je zamestnat sa ...rob tolko aktivit kolko mozes...chod na brigadu, behaj uc sa nieco-ale medzi ludmi...ak nemusis,neostavaj sama,bud s kamaratmi...aspon tak to robim ja...dnes je prvy vecer co som po tej strasnej dobe sama doma, tak aspon chatujem...je to tazke a trvalo mi 2 mesiace kym som sa rozhodla ze to skusim bez toho aby som sa rozplakala..proste nesmies byt sama a musis sa zamestnat aby si co najmenej na neho myslela...a hlavne jedz...aspon nejaky salat s kuracim mäsom..ja zase skusim schudnut na povodnu vahu...daj mi vediet ako to s tebou vyzera...je to tazke,ale urcite niesi slaboch..ukaz mu, ze dokazes zit aj bez neho...neuveris ako sa bude cudovat..aspon sa tak tvar..nenechaj sa polozit len preto,ze pan uzasny si mysli ze moze s tebou robit co sa mu zachce...urcite si dost silna,tak to aspon skus...
udat dovod len to ze to nema buducnost......to je daky dovod?.........podla mna nebol moc uprimny....a chapem ze teraz prezivas krute obdobie.....a myslis si ze uz nikdy nebudes moct byt stastna.......ale nieje vsetkym dnom koniec......mozno si len chalan potreboval utriedit myslienky v hlave...alebo co.....a ak jednoducho mal pocit...ze to uz nikam nevedie.....je lepsie ze to nechal tak.....ono to vsetko preboli.....a hlavne sa snaz komunikovat s oklim.....priatelkou, rodinou....s niekym blizkym....to fakt pomaha....a nevesaj hlavu....
Chcela by som vás poprosiť o modlitby za moju rodinu. mama je chorá, dosť trpí na duchu,ale aj telesne, momentálne je v nemocnici, otec mal pracovný úraz, odseklo mu palec na pravej ruke a neviem dokedy bude práce neschopný, ja som tiež chorá a nemôžem si nájsť ľahko prácu. V rodine máme dosť problémov,takže aj po finančnej stránke sme na tom zle. Prosím vás pomodlite sa za nás k Panne Márii a k Pánu Ježišovi o pomoc pre našu rodinu. Ak by sa niekto našiel a mohol by pomôcť aj finančne nechávam tu číslo účtu, ktoré je 313017102/0900 Veľmi pekne ďakujem každúmu kto nám pomôže akýmkoľvek spôsobom. ˇDakujem Soňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
aky dvovod bol ze ta nechal?? ak mozem vediet?
Vazne tam zajdi
Dievča neplač, slzy dievčat
sú vždy krásne zbytočné
Dievča neplač, slzy liečia
len na chvíľu, potom nie
Dievča neplač, slzy svedčia
menej, ako jasný smiech
Dievča neplač, nemárni čas
všetko čo chceš, zmeniť smieš Dievča neplač, slzy svedčia
menej, ako jasný smiech
všetko čo chceš, zmeniť smieš
všetko čo chceš, zmeniť smieš
Dievča neplač, síl nadostač máš,
len o tom dnes nevieš
Dievča neplač, slzy dievčat
sú vždy krásne zbytočné
Dievča neplač, slzy liečia
len na chvíľu, potom nie
Myslím, že tento text všetko hovorí čo chceš. Čo ťa môžem ubezpečiť on zisti o čo prišiel to určite, ale bude už neskoro..
Hlavne si uvedom, že si dievča a musíš byť na seba hrdá..