Chcem si kúpiť nový telefón, pretože môj už nefunguje akoby mal...rozmýšľal som, že si nechám z Americi priniesť Iphone3G, ale ako čítam fórka a komenty na tento "telefón" tak ma pomaly prechádza chuť si ho kúpiť, buď sú ľudia veľmi spokojní alebo páve na
hej hej...vravím ti,že sa do toho moc nevyznám preto sa pýtam. V tomto prípade to nie je moja lenivosť pozerať na nete telefóny. Chcem niečo na sposob tohtoHTC a Iphonu...
6 v tom pripade si pozri tu stranku co som ti dal a pozri si dotykovy display tam mas. bude to nieco podobne ... a aj lacnejsie a nie moc velke .... a kolko chces do toho investovat? ono su aj ine znacky. mozno aj lepsie ale ovela drahsie. chces to aj s GPS navigaciou?
@8 popravde chcem niečo take co si ho kupim vlozim tam moju simku a mozem vyuzivat funkcie bez toho aby som si nieco priplacal ak chapes...ja nerozumiem niektorym funkciam co su tam popisane preto pytam radu....ten strop som spominal 12k+-
wi-fi a 3G znie dobre...chcem na nom pocuvat hudbu popripade filmy(ale tie nie su dolezite), chcem si na nom precitat nejaku knihu...zahrat nejaku hru(taku mobilovu chapete) popripade nieco napisat...internet nie je zly..mohol by mat viacej uzitocnych funkcii
vraj nema ale MMS som nikdy v zivote neposlal...fotak 2Mpix mam teraz a co a viem je to solidne nie najlepsie ale staci podla mna..aj mne sa paci ten phone
@16 - čo som čítal o E-TEN Glofiish X500+ - tak je to strašný šmejd. Ževraj má nedoťiahnutý systém a stále sa zahlcuje ramka potom to len seká. A aj z poruchovosťou to tiež nie je najlepšie - ale zasa záleží od toho na aký kus natrafíš.
Ach toto milujem... na co chces ten telefon? Chces sem tam napisat SMS, zavolat kamosom a mat nejaky budik a diar? Vyser sa na hitech telefony lebo 90%funkcii ti bude na picu lebo ich v zivote nepouzijes.
Na druhej strane potrebujes mat pristup na net, citat maily, prehravat hudbu a kopu dalsich veci? Tak to sa ti iphone celkom hodi.
Takze si najskor premysli na co ten telefon chces, ake ma mat funkcie a potom bud zbehni ponuku operatorov alebo zajdi priamo tam a oni ti uz poradia nejake modely. Tie si zapis podakuj, doma pouzi net precitaj si cosi o tych mobilloch a bude.
zvaz si v prvom rade na co ten telefon potrebujes ci ti ide o styl , net , alebo len bezne funkcie ci mp3prehravac
ja osobne musim povedat ze som fandom SE aj ked teraz som si kupil pred casom ako druhy a treti phone LG KG800 , Samsung D900i ...na kazdom z nich mi prekaza nieco aj ked su to len soft drobnosti v ktorych SE vynika ako jediny ale co uz chcel som mobily ktore mi budu vyhovovat hlavne vzhladom a na prehravanie mp3 je ten samsung celkom dobry s 2GB kartou(smiesne ceny za ne)
ja nepotrebujem mobil na special funkcie bol by mi na kkt ked mam notas
ps. k tomu ipnone : podla mna je to kktina...vobec sa mi to nepaci a zbytocne drahe...telefon ma podla mna ine vyuzitie mat teda aspon u mna isto ..taku tehlisko by som vo vacku nechcel nosit
je velky az moc...chcem pocuvat hudbu volat pisat sms zahrat sa nejaku hru ak je nuda a mat pripojenie na internet...nechcem ho pre styl, nie som ten typ...ale zasa chcem aby j nejako vyzeral pre mna nie pre nejakych kktov na ulici..
aby som vas vyviedol z miery tak iPhone mmsky ma...a preco je taky zly ? za tu cenu to nic nedokaze...velky dotykovy display je mozno jedine lakadlo preco su ludia sprosty a kupia si ho pretoze ostatne funkcie okrem wifi a toho ze ma velku pamat na hudbu stoji za celke hovno...ja osobne by som ti poradil s vlastnej skusenosti nokiu N95 8GB...smsky sa na nom pisu pohodlne...ma pripojenie na net aj cez wifi..na pocuvanie hudby je ako stvoreny ma velku pamat + 3,5mm jack na klasicke sluchatka...kvalita prehravania je velmi dobra...koli nemu som aj prestal pouzivat mp3 prehravac a hry si na nom zahras take o akych sa ti na telefonoch ani nesnivalo + dokonca exituju emulatory na take veci ako gameboy a zahras si tam dokonca aj niektore pc hry ako stary dobry quake, wolfenstein, duke nukem 3d, half life, counter strike atd...poviem ti ze vela ludi na tento telefon nadava..preco? lebo je to predrazena nokia a naozaj malo ludi vie co tento telefon naozaj dokaze...navyse v tejto dobre sa uz da zohnat za slusnu sumu a este stale pratri medzi najlepsie telefony na nasom trhu...keby si chcel vediet viac o tomto telefone tak mi napis TS
babka mi chcela kupit v amerike iPhone ale nekupila lebo ti odbornici v predajni jej hovorili ze by si k tomu musela nejaku zmluvu na rok zobrat lebo inac jej by to nefungovalo. tak ale bola tam babka, nie ja takze som z toho toto pochopil co hovorila takze neviem ci bi ti fungoval
sice ma "len" 4GB pamat, ale inak ma vacsiu funkcionalitu nez iphone. A cena je tiez priazniva (ked ho zacnu predavat aj operatori, tak sa cena este stlaci).
@43 nemam rad ine telefony ako nokie...ale tento HTC vypada fakt dobre ale aj tak je u mna viac vyuzitelnejsia N95 troska zamrzi ze nema slot na karty...inak na ten web chodim aj ja
Chalani a dievcata...pekne telefony ale ja nesukam bankarovu dceru asi tolko...pacia sa mi telefoniky...uvidime casom...asi si pockam na vianoce ked budu operatori saskovat...
@45 ten phone sa mi velmi paci, ale jeho cena nie. Zatial je odhadnuta na +-23 000. No a treba uznat ze za 23 000 su na trhu o mnoho namakanejsie masiny s vacsou funkcionalitou.
HTC vyzera celkom fajn...popravde kamos ide do januara do americi tak by som si nechal doniest hocico...najlepsie sa mi zda nejaky telefon preto rozmyslam...predsalen v USA je vsetko lacnejsie...nechcem kupovat nieco za cely majland...ale to HTC sa mi paci..myslite ze to tam bude lacnejsie co sa tyka telefonov?o kolko zhruba?
@51 iphone tam stoji v prepocte do 4000. HTC su o +-2 tisicky lacnejsie nez na slovensku. Keby HTC vyrabala americka spolocnost, tiez by stali do 10litrov.. Ale dnes som si pisal s kamosom co je prave v USA a hovoril ze elektronika je tam vseobecne dost lacna. Sice nemam rad iphone a jeho funkcionalita sa HTCkam vobec nepriblizuje, za 4 litre je to ale skvely phone a rad si ho necham doviest niekedy buduci rok. Samozrejme ak dovtedy klesne cena HTC tak neni o com. Zatial mi staci moja stara nokia 6230i.
@50 co take konkretne mas na mysli ? podla mna bude xperia hodne dobry fon...kazda novinka zacina niekde na hranici okolo tych 20000...moja N95 ked som ju ja kupoval stala 27000 a teraz ? menej ako polku z toho...
ano niekto pisal na nete ze nenechajte sa oklamat cenou 199za 8GB a 299za 16GB pretoze to je s viazanostou k ATandT...ale podla mna sa to da nejak zohnat nemyslis? bude tam kopec ludi co budu predavat alebo nejakych shopov...a kamos tam bude na skole a jeho kamosi asi o tom budu nieco vediet nie?
@57 cital som komentare ludi na vseliakych americky strankach. ti ludia kupovali iphony priamo z apple store bez viazanosti za ceny $399 (8G a $499 (16G .
@53 no pri takychto phonoch sa mi nepaci hlavne relativne slaba bateria 1500mAh. Sice sa uvadza ze 833hodin stand by, ale to je skresleny a hlavne nepravdivy udaj vyrobcu. Pri rozliseni 800x600 (este ze nema VGA displej) a procesore 528Mhz je takato vydrz nerealna. Nehovoriac o tom, ze to 3D prostredie (pri spominanom obrovskom rozliseni) da baterii tiez riadne zabrat.
Cize za tu cenu (resp aj o nieco nizsiu) jednoznacne zariadenia od HP, ktore maju rovnaku funkcionalitu, taketo zariadenia vyrabaju uz niekolko rokov, maju vacsi vykon (kedze na sony to bude brzdit 3D prostredie) a o mnoho vacsiu spotrebu (niektore zariadenia az 2500mAh baterie).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
A ešte aký je cenový strop??
Ešte otázka - požaduješ HW klávesnicu? Aký chceš displej? operačný systém? RAM? procesor? pamäť? dátové prenosy?
po pripade obycajnejsie K770.
alebo pripravovana novinka G905 co ma 8,1 megapixelovi fotoaparat a ten by mal stat dako okolo 17 000 Sk.
mozno mi niekto vynada ale ja by som si tu novinku Iphode3G nikdy nekupil.
» www.sonyericsson-shop.sk/...
tu stranku odporucam da sa tam kupit aj online vsetko a je to v podstate o nieco lacnejsie ako u inych predajcov.
Je pre teba dôležité rýchle pripojenie na web?
Chceš na ňom počúvať hudbu?
Potrebuješ v ňom pracovať v kancelárskych programoch?
Chceš sa s ním vyťahovať aký je pekný??
E-TEN Glofiish X500+ po pripade SE G910
...ináč sa mi ten mobil dosť páči
@17 - nie nemá MMSky
...máte ho niekto aj doma ... by som chcel vedieť ako je to s písaním sms alebo emailov či sa dobre píše na dotykový display
Slovenský iPhone, na 24% svojho internetového potenciálu
» dsl.sk/article.php?art...
Na druhej strane potrebujes mat pristup na net, citat maily, prehravat hudbu a kopu dalsich veci? Tak to sa ti iphone celkom hodi.
Takze si najskor premysli na co ten telefon chces, ake ma mat funkcie a potom bud zbehni ponuku operatorov alebo zajdi priamo tam a oni ti uz poradia nejake modely. Tie si zapis podakuj, doma pouzi net precitaj si cosi o tych mobilloch a bude.
@21 mal som moznost pisat na iPhone ale tom starsom a poviem ti ze sa mi na tej virtualnej klavesnici pisalo hrozne..
...neviete aké sú tam slúchadlá ,dajú sa pripojiť aj obyčajné
...chcem si ho niekde vyskúšať ale potrebujem najprv pár info
ja osobne musim povedat ze som fandom SE aj ked teraz som si kupil pred casom ako druhy a treti phone LG KG800 , Samsung D900i ...na kazdom z nich mi prekaza nieco aj ked su to len soft drobnosti v ktorych SE vynika ako jediny ale co uz chcel som mobily ktore mi budu vyhovovat hlavne vzhladom a na prehravanie mp3 je ten samsung celkom dobry s 2GB kartou(smiesne ceny za ne)
ja nepotrebujem mobil na special funkcie bol by mi na kkt ked mam notas
ps. k tomu ipnone : podla mna je to kktina...vobec sa mi to nepaci a zbytocne drahe...telefon ma podla mna ine vyuzitie mat teda aspon u mna isto ..taku tehlisko by som vo vacku nechcel nosit
takze nehrozi ze by som taku kktinu kupil
v amerike sa da iPhone kupit iba s viazanostou k AT&T...
inak som dnes trochu googlil a nasiel som HTC touch diamond.
» www.gsm-shop.sk/mobil/htc/htc-p...
sice ma "len" 4GB pamat, ale inak ma vacsiu funkcionalitu nez iphone. A cena je tiez priazniva (ked ho zacnu predavat aj operatori, tak sa cena este stlaci).
Ja len toľko k tomu
» www.sunko.info/blog/10-funkci%...
...a je tam aj to že nemá MMS ale že sa to čo nevidieť zmení ak sa to už nezmenilo
...a že bude vedieť natáčať video
sak pozrite sami
@53 no pri takychto phonoch sa mi nepaci hlavne relativne slaba bateria 1500mAh. Sice sa uvadza ze 833hodin stand by, ale to je skresleny a hlavne nepravdivy udaj vyrobcu. Pri rozliseni 800x600 (este ze nema VGA displej) a procesore 528Mhz je takato vydrz nerealna. Nehovoriac o tom, ze to 3D prostredie (pri spominanom obrovskom rozliseni) da baterii tiez riadne zabrat.
Cize za tu cenu (resp aj o nieco nizsiu) jednoznacne zariadenia od HP, ktore maju rovnaku funkcionalitu, taketo zariadenia vyrabaju uz niekolko rokov, maju vacsi vykon (kedze na sony to bude brzdit 3D prostredie) a o mnoho vacsiu spotrebu (niektore zariadenia az 2500mAh baterie).