Ahoj viem ,ze som pisala aj vcera na tuto temu ,ale zial teraz nemam moznost sa dostat do mesta a zaobstarat si test preto sa chcem opytat ci niekto viete nieco o tom ,ze sa da tehotenstvo zistit aj podla svrdnuteho krcka maternice....som uz zufala a velm
v 80 rokoch boli ludia stastní, ze cakaju dieta, dnes zeny stastnie nie su, to dokazuje len to, ze su neschopne sa on postarat a vlastne, ze nemaju radi deti!!!! Je mi z vas zle
tak zavolaj nejakej kamoške nech Ti ten test donesie ona...abo frajer...abo vieš čo, rovno to povedz doma nech Ti niekto iný to donesie...resp.dvihnúť telefón a zavolať na gyndu nevieš?
@lucia2584 ano tvrdy krcok je priznak tehotenstva....ale v priebehu sa meni, takze tym by som sa neriadila....ale fakt istotu tu ti da az test a aj ten nemusi byt zaruceny...takze az gynekolog
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Dospelá na sex tak možes byt dospelá aj na následky
Tak sa vyjadri k téme a tieto typické múdre reči si nechaj.
Len ma vzdy pobavia takéto situácie a hlavne cakaju odpovede bud kludná určite niesi tehotná
Dievca, bez na gyndu alebo kup test!
to je blbosť, čo si napísal..
nejde o to, že nechceme a nie sme schopné sa postarať o dieťa..
ale ked nie sú muž a žena zabezpečení, nemajú byt/dom, a nemajú poriadnu robotu tak ako by sa starali poriadne o dieťa?
choď si kúpiť ten test, je to istejšie, ako si pchač niekam palce
BTW, všetky čo ste jej odpovedali, že aj vy to máte stvrdnuté, ste to skúsili?
no prepáč, že som si teda dovolila na to reagovať
som sa len nasrala akurát
nečuduj sa prečo som to zobrala vážne, lebo niektorí to myslia aj vážne..
bohužiaľ nikto nemôže vedieť či si to myslel ironicky alebo vážne, kedže z písmenok to nik nevyčíta
nechápem to. skoro som si ruky urvala, aby som jej včera vygúglila ten kvíz