ahoj ja pouzivam hennu uz velmi dlho, skus si dat hennu a zmiesaj dve farby (jeden sacok taky a jeden taky) ja to robim tak ze to zalejem vriacou vodou , vystavim tam trochu citrona a potom napatlam na hlavu a necham 4 hodky v sacku, som velmi spokojna, ale pozor na chemicke farby, ja som sa kvoli tomu musela vystrihat celkom nakratko pred par mesiacmi, lebo som mala znicene vlasy. ved henna pomaha. aby sa ti nevymyvala nepouzivaj chemicke sampony ale pouzi henna sampon, ten je urceny na vlasy farbene hennou a je aj v odtienoch ze pomoze ti potom tu farbu aby sa udrzala a doda im nadych. ked tak skoro skombinujes hennu a chemicku farbu mozu ti vypadat vlasy, bacha na to.
no neviem ako by sa ti to malo chytit na tmavsie, ja by som si dala bud trvacnu farbu alebo vyperoxidovala (zosvetlila) aspon trosku hlavu a na to sampon
ked uz tu je taka diskusia o vlasoch, neviete niekto ze ked si dam ciernu farbu od pallete, taku v saciku na 8 umyti ci sa nazaj UPLNE vymyje? Chcem to vyskusat tak na tyzden a potom mat uz moje prave vlasy
@trisska ..dakujem za radu ..len to ty si mala asi tú práškovú hennu že ??..lebo ja som mala tú v tube/ten krém alebo čo to je/, lebo vraj tá prášková slabšie chytá..tak neviem ...áá šampon je moc chemicka zalazitost ??
@pumaamravec nespoliehala by som sa, že sa to úplne vymyje. tak do mesiaca to budeš mať dole určite ale čierna drží dlho. ja som mala červenú a taký červený nádych vo vlasoch som mala ešte pomerne dlho.
ale dakujem ..a par otazociek ze :je prášková alebo taka v tube ako krém ?..a kde ju dostať ? ..áá majú všeliaké odtiene? ..áá ešte čo som to chcela,..jááj jasne..ako dlho ti vydrzi na hlave ?
@betulka prášková, je viacero odtieňov, ja ju kupujem v Brne, lebo tam študujem, ale inak je aj na nete, ak viem
a vydrží... dofarbujem odrasty každý mesiac, ale netvári sa to vôbec zmyto vtedy, možno iba nie najnovšie farbené časti sú o niečo svetlejšie, ale vraj je ju po vianásobnom henovaní problém zmyť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
vydrží ti to síce tých 8 umytí ale aj tak potom ešte čiernu budeš mať, takže určite to nevíde iba na týždeň ale viac
@hysteric ty si mala uz tu farbu? Kolko by mi to vydrzalo podla teba keby som si vlasy umyvala kazdy den?
Ak hej, tak skús inú značku, na hentú som dobrého slova veľmi nepočula
každopádne ja používam túto (eln iný odtieň) a nezmýva sa
» www.google.com/imgres?imgurl=h...
ale dakujem ..a par otazociek ze :je prášková alebo taka v tube ako krém ?..a kde ju dostať ? ..áá majú všeliaké odtiene? ..áá ešte čo som to chcela,..jááj jasne..ako dlho ti vydrzi na hlave ?
a vydrží... dofarbujem odrasty každý mesiac, ale netvári sa to vôbec zmyto vtedy, možno iba nie najnovšie farbené časti sú o niečo svetlejšie, ale vraj je ju po vianásobnom henovaní problém zmyť
A neboj, žiadne vypadávanie nehrozí, to sú také mýty že jedna babka povedala
Ale dosť to púšťa.
takto ti to neviem povedať ale ja som mala 27 umytí, dala som si ju minulý rok v júli a je rok už po tom a zbytky mám ešte teraz