Tušim to tu celé zaspamujem Ja si už neviem rady... Zdeptali ma, že filozofia neeeeeee nemá uplatnenie. Nejak ma premohli a už som stratil chuť tam ísť. Na iné čo by som chcel zas neotváraju nikde externé. Tak ma napadlo že by som skúsil niečo čo siaha
Keby mi niekdo nezmaril plány tak by som to do zajtra mal poslané
A áno tamtie veci na SPU sú do konca marca. Ale keby mal niekdo typ aj na také ktoré je do 28. myslím žeby som to ešte stihol nejak spáchať keby sa mi moc chcelo v podstate mám všetko pripravené, len vybrať kam poslať...
@honneygemma veru nevidel som tam ani slovo o externom :/ Ty tam študuješ?
Pozeral som aj na masarykovu, tam toho maju externe pomerne veľa a vyzerá to byť ozaj skvelá škola, rozmýšlam že to skúsim poslať aj tam... len to stihnúť do 28.
no hej študujem na tej škole, ale na inej fakulte ... no skús tu masaričku fakt je to dobrá škola (aj keď naša je lepšia a chodí tam fakt veľa slovákov .. to stihneš isto sa prihlášky dajú podávať aj cez net len potvrdenie o zaplatení bude treba poslať prioritne asi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A áno tamtie veci na SPU sú do konca marca. Ale keby mal niekdo typ aj na také ktoré je do 28. myslím žeby som to ešte stihol nejak spáchať keby sa mi moc chcelo v podstate mám všetko pripravené, len vybrať kam poslať...
Studovat len kvoli titulu su z mojho pohladu vyhodene peniaze a cas.
Pozeral som aj na masarykovu, tam toho maju externe pomerne veľa a vyzerá to byť ozaj skvelá škola, rozmýšlam že to skúsim poslať aj tam... len to stihnúť do 28.