tak ja som sa jej spítal že či nedáme vzťah na vedšiu úroveň a ona taká že mohli by sme tak som ju vyprstil na lavičke a potom som sa jej pítal na skype že ako na to zareagovala keď som sa jej to spítal a ona taká že prečo nie ale spítala sa ma čo tým myslím. a potom som jej povedal že potom to prebereme keď budeme spolu.
vyprstil som ju na lôavicke a potom som sa jej pytal na skype co nato hovori hm a co si mam o tom mysliet, este som sa nikdy dievciny nepytal ake to bolo po sexe alebo po petingu, skor som to robieval tak ze poriadne som ju vzrusil a potom uz chcela sama aby som pokracoval, ale ono to chce skor prax a nie radit sa na forach a kecat otom stale dokola, co by si robol kebyze nemas pristup k netu? zostanes panicom?
@loviik nijak bo si si to pohnojil chlapečku lebo prstuje sa prvýkrát vyslovene na lúke. lavička je tvrdá. do budúcna si to zapamätaj vo vlastnom záujme
1. Buď muž, taký ten pravý schopný muž, nie len pohlavne ale charakterom
2. schmatni ju jak muž, pevne ale nezlám jej kosti
3. daj jej ruku (svoju) do vlasov a pobozkaj, vášnivo
4. tu už neviem čo, záleží od okolností, najlepšie hodiť ju na postel, strhnúť si tričko, sledovať čo sa jej páči, venovať sa krku, bruchu, stehnám a tak sa to už odtiaľto vlečie samo
@loviik podla mna by si mal este pockat s tym sexom do 17 rokov, urcite sa jej to nepytaj, chod na vec, no nie takym sposobom, ze sa na nu hned vrhnes, ale pekne pomaly a ak nebude mat zabrany tak budes vediet, ze to chce aj ona!
fúú práve som sa zamyslela ,že dneska aj 10-ročné deti majú pomaly sex - ak bude chcieť aj ona tak prečo nie ? ale prosím ťa ,nedovol aby niekto s takouto gramatikou bol otcom
keby sa ma frajer "spítal" či pôjdeme na "vedšiu" úroveň tak byebye
ja by som osobne nemala záujem o 15-ročného chalana (ani staršieho),ktorý ma "vyprstil" na lavičke (dúfam,že vás nevidelo žiadne nevinné dieťa) --- to mi je ,ale romantika (normálne dám frajerovy návrh na dnešný večer )
Dopič. ja nebudem odpisovať kktkom čo nevedia používať diakritiku a ?!.
Však to je ako u retardov toto. Tak som písal keď som mal 10 rokov, že mi bolo jedno či niekto kvôli mizernej čiarke alebo bodke pochopí pointu alebo nie. Má 15 rokov a chce mať sex, ale nevie poriadne ani odkomunikovať ani svoje myšlienky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ale pre teba asi skor "LaSEnQa ChCEs sEXiCeQq ? " nezabudni duckface
...toto mi je úroveň
1. Buď muž, taký ten pravý schopný muž, nie len pohlavne ale charakterom
2. schmatni ju jak muž, pevne ale nezlám jej kosti
3. daj jej ruku (svoju) do vlasov a pobozkaj, vášnivo
4. tu už neviem čo, záleží od okolností, najlepšie hodiť ju na postel, strhnúť si tričko, sledovať čo sa jej páči, venovať sa krku, bruchu, stehnám a tak sa to už odtiaľto vlečie samo
Ak to nevyjde väčšinou je chyba v bode 1.
pripomenieme si tento skvost pri tejto prilezitosti:
» www.birdz.sk/forum/som-este-...
choj rovno na vec, ale nie na lavicke.
a v kútiku duše dúfam, že ide iba o "joke"
fúú práve som sa zamyslela ,že dneska aj 10-ročné deti majú pomaly sex - ak bude chcieť aj ona tak prečo nie ? ale prosím ťa ,nedovol aby niekto s takouto gramatikou bol otcom
keby sa ma frajer "spítal" či pôjdeme na "vedšiu" úroveň tak byebye
ja by som osobne nemala záujem o 15-ročného chalana (ani staršieho),ktorý ma "vyprstil" na lavičke (dúfam,že vás nevidelo žiadne nevinné dieťa) --- to mi je ,ale romantika (normálne dám frajerovy návrh na dnešný večer )
@31
Však to je ako u retardov toto. Tak som písal keď som mal 10 rokov, že mi bolo jedno či niekto kvôli mizernej čiarke alebo bodke pochopí pointu alebo nie. Má 15 rokov a chce mať sex, ale nevie poriadne ani odkomunikovať ani svoje myšlienky.