ahojte chcem sa spytat ci niekto z vas nepozna nejaky letny tabor dobry..a hlavne nie moc drahy.... al enie pre male deti tak enieco ako je pohodak od slniecka alebo tak....prosim..dakujem vo pred za rady....
letný výcvikový tábor. stojí to 20€, ale potrebuješ vlastnú výstroj. vždy prvý augustový týždeň. téma je každý rok iná, ale vždy je to boj s nejakou zbraňou. súčasťou je tiež výcvik prežívania v prírode.
neviem ako tam, ale my sme všetci super vysmiati, cool a funky (ako o nás hovoria rodičia) .. ale nie.. o animátoroch ti viac napíšem osobne ts ak chceš, nebudem nás predsa chváliť takto verejne...
dakujem vam za rady us som nasla dvoch adeptov ale na prvom mieste je urcite tahamatam.sk ten nema chybu pod stanom pekne prostredie a este to neni ani drahe alebo este twistovo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
sú dobré fungovala som s nimi asi tak 8 rokov....
je len škoda že ja som snimi už skončila, aj s našim turnusom, ale so sveľom je sranda
letný výcvikový tábor. stojí to 20€, ale potrebuješ vlastnú výstroj. vždy prvý augustový týždeň. téma je každý rok iná, ale vždy je to boj s nejakou zbraňou. súčasťou je tiež výcvik prežívania v prírode.