Mnoo...ide o to, že kamoška bude mať narodky...a ja som mala dilemu z toho, že čo by som jej asik tak mohla dať...niečo takéé iné...a zaujmavé na nič som samozrejme neprišla...ae pak ma napadlo, že by som zohnala...prípadne vyrobila nejakú peknú krabičk
skus tam dat aj omalovanku s farbickami mojej kamoske ale to bolo k 18-tke a veelmi sa potesilaa
aaa..inak ak chces..aby ti viac poradili..tak urob este raz diskusiu s konkretnym nazvom (ja som napisala podobny nazov..ako ty teraz a nepodarilo sa mi nic..ale tak...potom som dala opäť so zmenenym nazvom a potom mi pomohli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
@0 ze ci potesil? Je to UZASNY napad! Si zrejme super kamaratka a musis ju mat naozaj rada .
aaa..inak ak chces..aby ti viac poradili..tak urob este raz diskusiu s konkretnym nazvom (ja som napisala podobny nazov..ako ty teraz a nepodarilo sa mi nic..ale tak...potom som dala opäť so zmenenym nazvom a potom mi pomohli