Potrebujem radu od ľudí, ktorí sa venujú bojovým športom alebo sa rozumejú do bodybuildingu
Momentálne rieším váhový problém...robím totiž mma a neviem do akej váhovky mám ísť...rozhodujem sa medzi 70 kg a 77 kg...momentálne mám 71...chcel by som sa spýtať na váš názor...(ťažké váhy nemusím, lebo tam je zvyčajne u 80 % fighterov kondička na bode
Ja niesom žiadny profík v tomto obore takže nemusiš brať moju odpoveď važne ak nechceš ale ja si myslim že vahu maš v pohode, mohol by si ostať na tých 71 a skús namiesto naberania hmotnosti zväčšovať silu,rýchlosť
@patofbc Beriem na vedomie tvoj názor ....mne ide hlavne o to, či ísť aj do objemu alebo nie teda pôjdem to je jasné, ale musím si stanoviť váhu aby to potom nepresiahlo...aj ked fighteri zvyknú mesiac pred fightom schudnúť aj 10 kg ak nie viac ...
@method ved toho sa bojím...aj ked spraujem s chlapcami ktorí majú 84 kg + , mali fighty v klietkach a sú dobrí, vždy sú kondične slabí...oni ma trafia 2x a ja ich asi tak 7-8x aj ked sila je trochu pozadu, no....a hlavne ked pôjdeme na zem, tam majú kondičku v prdeli do minúty a to využívam...asi dám na tvoje slová a tak isto aj na @bibla ...Ďakujem , vážim si toho
@maykky nie som sice tiez odbornik, ale urcite bude lepsie ked zhodis to jedno kilo dole, ako by si mal teraz zacat prirychlo naberat. Pri rychlom naberani ide rychlost dole, a kondicka tiez, takze ja by som osobne ostal do tych 70 kg.
Ale ber to ako cisto moju teoreticku radu, kedze ja som este nikdy nesparoval v ziadnej vahovej kategorii
@bibla ...ygor ved v pohode beriem na vedomie a dakujem, že si sa vyjadril a @wewo ....počuj pozri sa na fotky takého methoda aká je korba so svojou váhou ....u každého je to inak ...čiže radšej neposudzuj nič podľa obyčajných čísel...niesom tintitko...a pozri sa tiež na takého Andersona Silvu...obyčajná postava a majster strednej váhy v UFC a už išiel proti x korbám čo zabíjali bežných ľudí pohľadom ...treba sa do toho pozrieť hblšie ak robíš nejaký verdikt, úsudok
Presne ako už hovoril týpek nadomnou, je pre teba oveľa lepšie naučiť sa pracovať s váhou ktorú máš ( ked to dáš na 70 kg, tak to 1 kilo dole to ani nebudes citit )
Namakaj sa, trenuj normálne..po pár súťažiach by som skusil zaradiť objemový tréning a zdvíhať pomaly váhu na 75 - 76 kg.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale ber to ako cisto moju teoreticku radu, kedze ja som este nikdy nesparoval v ziadnej vahovej kategorii
Presne ako už hovoril týpek nadomnou, je pre teba oveľa lepšie naučiť sa pracovať s váhou ktorú máš ( ked to dáš na 70 kg, tak to 1 kilo dole to ani nebudes citit )
Namakaj sa, trenuj normálne..po pár súťažiach by som skusil zaradiť objemový tréning a zdvíhať pomaly váhu na 75 - 76 kg.