Surne sa potrebujem aspon na jeden den dostat zo skoly . Moji rodicia su vsak velmi nedovercivi . Potrebujem preto vyvolat chorobu alebo aspon priznaky a to DO ZAJTRA!!! Skusal som us kriedu ale je to mytus , teplota mi po troch hodinach dokonca este o st
Ved proste nechod do skoly ale chod za ten čas dakde do posilky alebo kde..ja to tiež tak robim a pre ospravedlnenku si chod rano do lekara zubara alebo kde xD ved rodičia azda nevolaju každy den do školy či tam si alebo nie .. uživaj si život po svojom a ne..
@Mm47 ty si sa nebodaj nikdy neulieval ?! Myslim ze kazdy jeden to robil ked chodil do skoly, takze teraz by som sa ja sam neodvazil mu napisat ze skola ti nieco v zivote da-neulievaj sa! ... Raz za cas nezaskodi. Samozrejme netreba prehanat
neviem ,co by pomohlo ....moje kamosky vravia ,ze nieco so solou,ale vazne netusim co alebo s teplomer si daj na radiator ja netusim .....ach ..ja mam rodicov rovnakych ..ti mi neuveria ,ze mi je zle ,ani keby som umierala
suhlasim s moznostou "ist" do skoly, ale miesto toho ist niekam inam.. pripadne so sebou stiahni spoluziaka no co, raz sa nic nestane.. a preco tam vlastne nechces ist??
moj spoluziak ma na to overeny sposob..ze zabehne dve koliecka okolo domu a potom vypije pohar stuidenej vody...a ze vzdy rano ho boli hrdlo a nemusi ist do skoly...
Začni kašlať. Stále kašli ale začni pomaly nech to nie je nápadné. A snaž sa na to stále myslieť aby sa ti nestalo že nebudeš kašlať hodinu bo si všimnú že klameš. Ale zároveň nevravím aby si kašľal bez sekundovej prestávky Možno to bude fungovať.
ja som v druháku na strednej sa strašne ulievala.. každý týždeň som vynechala aspoň 1 hodinu.. mala by som mať takých vyše 100 nesopravedlnených? ale som si vravela, že nebývam chorá tak si to nejak vynahradim a nakoniec som mala najhoršie vysvečko z celých 4 rokov .. v krajnom prípade choď ale pravidelne to je na tri veci..
@math a zamyslel si sa prečo sú tvoji rodičia k tebe nedôverčiví? možno práve preto že vymýšlaš hovadiny... ani moji by mi nedôverovali kebyže si cpem kriedu do zadku a vyvolávam horúčku a premýšlam nad nepresvedčivými výhovorkami...
proste chod poza,akoze do skoly a chod robit co sa ti zachce.... alebo,proste chod niekam na preventivku ako uz spominali k zubarovi,na ocne napr.povedz ze spatne vidis,ze sa ti zda ..... a preco nehces ist do tej skoly,kvoli comu?
no ja ked som chodila do školy tak som mala takyto isty problem s rodičmi.. a ked som tam važne nechcela ísť tak som sa normalne vybrala do školy, a s kamoškou sme sa pred dverami školy otočili a zacielili sme do kostola na omšu ktora byva o 6.45 DD vieš bola zima, všade sneh, podniky ešte pozatvarne tam aby sme nemrzli tak sme na hodinu zašili v kostole a potom z tade sme už išli do prvehu baru čo bol otvoreny... a nato mi naši nikdy neprišli, ved nemali ako.... a ked som už bola taka leniva, že sa mi nechcelo do školy a pritom ani vobec dostať paty z domu??? tak som sa jednoducho zamkla na WC, a sťažovala som sa aku mam hnačku strašnu a čo mi mohli.... ked som bola ešte aj zamknuta, hadam niesom v osvienčime, museli to pochopiť... lenže potom som cely den trpela tym že som sa nemohla poriane najesť vraj - dnes budeš mať dietu ked ťa tak prehanalo ale stalo to zato, vždy to zabralo
ja mám taký teplomer že keď ním potrasiem o niečo tvrdé, teplota stúpne.. skúste ho kadejako obracať, a aj vám to pôjde keď máte ortuťový.. ja to väčšinou pod dekou robím a bijem teplomer o moje koleno.. a krieda.. to radšej nie, poškodí ti to tello
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ked je to take surne tak skus vasim povedat pravdu a nevymyslat blbosti
Alebo sa tvár že ideš do školy a preflakaj cely den.
Ak by som ešte raz chodila na gympel viac by som blicovala
Ale ked sa ulieva z dobreho dovodu a tym nemyslim cigareta , alebo snad trava , alkohol a podobne tak v pohode
alebo ak chces aby ta bolelo hrdlo tak si daj pohar preslanenej vody