ahojte potrebujem poradit ako si na internete vitovrit vlastny blog?stranku mislim ... som zaciatocnicka aa neviznam sa v tom moc.. dakujem za pomoc vopred
@salora@darkkizz no akurat ze na smecku od teba chcu pomaly aj cislo topanok, velkost spodneho pradla a vypis z registra trestov (prehanam, ale chcu tam privela udajov a uz upada aj to)
odporucam nejaku cisto bloggersku stranku..
v neposlednom rade.. co je zle na birdzi?? @lelinka666 ?
@4 / @johnysheek - blog.sme.sk - meno, niektoré osobné údaje, foto - osobne to nepovažujem za priveľa údajov, pokiaľ nemá človek čo skrývať a napr. aj preto, lebo bloger môže byť celkom slušne honorovaný a ťažko budú posielať honorár niekom anonymnému (aj keď i to sa tam dá)... A v neposlednom rade, je to renomovaný blogportál nielen v rámci SK a ak človeku ide o poriadnu čítanosť, chce čítať dobré články a diskutovať (väčšinou) na úrovni, je to dobrá voľba...
blogy na birdzi - zlé možno nič ale pokiaľ niekomu ide o slušnú čítanosť a torška iné commenty, než "jééééj, vtipné....", tu zo zjavných a známych dôvodov asi príliš neuspeje...
vidím,že si začiatočníčka aj v písaní ...Moja rada,nauč sa písať a až tak si zakladah blogy,pretože keď tam chceš písať takto,tak Ti to nikto čítať nebude alebo Ťa vysmejú.
@10@johnysheek - blogujem na smečku už cca 5 rokov Fakt je, že vtedy neboli všetky tieto údaje potrebné, ale pravidlá registrácie sa zmenili po tom, ako sa tam začalo objavovať v podstate to, čo sa objavuje aj tu - užívatelia s viacerými nickmi, provokatéri, plagiátori a pod. Od začiatku razí smeblog cestu neanonymného prispievania, čo napr. ja osobne kvitujem kladne... číslo účtu tam dávať nemusíš, nie je povinné, adresa kvôli tomu, že ak nedáš číslo účtu, pošlú ti peniaze šekom - týždenne sa vyhodnocuje viac článkov vo viacerých kategóriach, ktoré sú odmeňované, takže z praktického hľadiska je rozumnejšie, keď má redakcia k dispozícii adresu prispievateľov... email a heslo - to je snáď normálna vec, nielen na blogu A treba si uvedomiť, že blog.sme je síce súkromný webový priestor, nesie však meno internetového ale aj papierového vydania denníka sme, ktorý má svoje renomé...
@salora nemyslim si ze tych hodnotenych clankov su take kvanta ze by tomuseli takto..
ako nevravim.. nech tam ta moznost je.. ale nech je dobrovolna nie povinna.. a ked vyhram tak holt bud mam smolu, ze to tam nemam.. alebo im to urychlene dodatocne napisem..
ale proste mi vadi tolko udajov..
a tym ze je to neanonymne.. ono ak chce niekto blogovat tak bloguje kvalitne i pod prezyvkou.. medzi nami.. ja tam prist s johnysheekom tak tym, ze som s nim zity ho beriem ako svoje real meno..
a nepotrebujem aby tam niekde svietilo ci bolo k dohladaniu moje skutocne
dalsia vec.. o sme som pocul mnohe veci a nie vsetky prave lichotive.. lebo napriek vsetkemu.. vsade sa tvori akysi uzus "tych spravnych nazorov a ludi"
@14@johnysheek - samozrejme každému vyhovuje niečo iné... ale pokiaľ s takýmto niečim nemám fakt skutočne reálny problém (dôvodné utajenie identity a pod.) tak pohoda... Pokiaľ ide o tú anonymitu - samozrejme - vlastné meno alebo nick - ani jedno nie je zárukou kvalitného blogovania, veď o to ani nejde...
Netvrdím, že smeblog resp. jeho komunita je bez chyby, faktom však je, že v najväčšej miere rozširujú o ňom nelichotivé informácie tí, ktorí tam prišli akýmkoľvek spôsobom s niekym/niečim do konfliktu, dostali ban alebo im bol odobraný status... tiež mu mnohí vyčítajú cenzúru - no mnohí nielen že nevedia, čo vlastne toto slovo poriadne znamená, ale predovšetkým sú presvedčení, že sloboda slova ergo demokracia znamená, že si každý môže povedať čokoľvek kdekoľvek - a to je omyl...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
www.blog.sme.sk
a mnoho ďalších (+ gramatika)
odporucam nejaku cisto bloggersku stranku..
v neposlednom rade.. co je zle na birdzi?? @lelinka666 ?
blogy na birdzi - zlé možno nič ale pokiaľ niekomu ide o slušnú čítanosť a torška iné commenty, než "jééééj, vtipné....", tu zo zjavných a známych dôvodov asi príliš neuspeje...
» blog.sme.sk/regist/...
meno, priezvisko, email, heslo..
ak nick, tak ho treba odovodnit!!!
tvale bydlisko, rok narodenia, mesto kde zijem.. (to im je do kelu na co?)
---
cislo uctu a dalsie veci.. ak vyhram nieco, tak fajn.. potom nech si vypytaju kam mi to poslat, ale na co im je to hned teraz na zaciatku..
preco im davat tolko svojich udajov?
je to privela udajov.. co viac este mozu o mne chciet vediet?
ked zacinas birdz ti uplne staci a ked si teenager o to viac
s tou poslednou vetou teenage vs. birdz súhlasím
ako nevravim.. nech tam ta moznost je.. ale nech je dobrovolna nie povinna.. a ked vyhram tak holt bud mam smolu, ze to tam nemam.. alebo im to urychlene dodatocne napisem..
ale proste mi vadi tolko udajov..
a tym ze je to neanonymne.. ono ak chce niekto blogovat tak bloguje kvalitne i pod prezyvkou.. medzi nami.. ja tam prist s johnysheekom tak tym, ze som s nim zity ho beriem ako svoje real meno..
a nepotrebujem aby tam niekde svietilo ci bolo k dohladaniu moje skutocne
dalsia vec.. o sme som pocul mnohe veci a nie vsetky prave lichotive.. lebo napriek vsetkemu.. vsade sa tvori akysi uzus "tych spravnych nazorov a ludi"
Netvrdím, že smeblog resp. jeho komunita je bez chyby, faktom však je, že v najväčšej miere rozširujú o ňom nelichotivé informácie tí, ktorí tam prišli akýmkoľvek spôsobom s niekym/niečim do konfliktu, dostali ban alebo im bol odobraný status... tiež mu mnohí vyčítajú cenzúru - no mnohí nielen že nevedia, čo vlastne toto slovo poriadne znamená, ale predovšetkým sú presvedčení, že sloboda slova ergo demokracia znamená, že si každý môže povedať čokoľvek kdekoľvek - a to je omyl...
ale to je jedno.. celkovo sme vnimam tak ako ich vnimam a nemam ich moc rad.. i to je dovod preco im nechcem davat svoje udaje..