Ako už prezrádza nápis: mám problém. Môj mobil ( Samsung U600 ) prehráva filmy vo formate 176:144 .... to je v poho. Ale, zatial mi prehral vsetky filmy v tomto formate... všetky filmy pekne bere..bez problémov... ale jeden nechce ani za boha prehrat....
@1 dajme ze by to bol ten kodek... alebo dovolena velkost.. daco viac k tomu chcem vediet ... @2 tak ono to je .avi a ja to convertujem na 3GP .. vsetky idu v poho iba jeden nebere @3 nahodou.. ja som zatial spokojny
OMG 176:144 nie je format Ale rozlisenie 3GP je format. Inak 3GP maju este tusim 3 "podformaty" a niektory z nich nejde prehrat. Preto je lepsie mat mobil s OS, lebo nemas problem s formatmy ci rozlisenim. Este skus prerobit do mpeg4 ak ti to mobil podpori
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
... formát zvuku?
... dovolená veľkosť?
... FPS?
Nič iné ma už nenapadá.
a po druhé - uvedom si že máš samsung, žiadny mobil ktorý sa volá samsung nieje dobrý
Inak Samsung mám aj ja ale ho nepoužívam, lebo mi takisto blbne v prehrávaní mp3, ukazuje mi že nesprávny formát ...