Mam 17r 75kg 191cm mbodro zelene oci blondak jemne ale fakt jemne brckavy vysportvany do miery ktora je pri mojich poroporciach mozna opaleny pako niektori ludia zo mna maju krce v licach (ako zo smiechu) dokazem pocuvat som v celku intelygentny ale uc
pri pohľade na názov témy ma napadlo - vojdi do sprchy a otoč modrý kohútik, teraz som však nútený ti silno odporučiť NAUČIŤ SA SLOVENSKÝ JAZYK !!! jo, chybička sa občas vlúdi každému, toto je ale moc...
no ja ti taqto poviem ked chces aby ta tu niekto schladil asi mas dostatocne velku slovnu zasobu nato aby si kazde uzemnenie obratil na posmech uzemnujuceho taqze nemam potrebu ta tu sundavat alebo nieco podobne len by som ti chcela odporucit 1; ked sa hras na inteligenta pis gramaticky a pravopisne spravne 2; nerob zo seba vacsieho kokota ako naozaj si 3; nezatahuj do svojich narcistickych vylevov ludi ktorych to absolutne nezaujima 4; vzhladom na to ze mas 17 byb bolo na mieste keby si otvaral usta respektive diskusie len ked naozaj mas o com...............a teraz cakam odpoved
Jasné, moc si nefandi, teraz možno si na "vrchole" no počkaj si na tú bolesť ked´ drbneš späť na zem. Bude to skvelé! Zistíš že si človek budeš si želať, aby si skapal...
Aj ked´ z toho autoopisu úplne hore som mal najprv pocit, že si arogantný narcistický kokotko, čo potrebuje rýchlo niekoho zbaliť cez inzerát v novinách
no mám dosť... prečo sú len ľudia takí sprostí?? Z toho textu sa budem spamätávať ešte dosť dlho. Fakt by si potreboval schladiť. A poriadne a nie len raz. Och bože...
@31 no napisal som to tu lebo som bol zvedavy na reakcie ludi ked uz som to zalozil tak som si do 2 min povedal ze to bola dost sprostost ale nakoniec som rad ze som to tu zalozil lebo som si povedal ze tu grama. sa zacnem ucit a este as taky narcista rsoam zarsne neni
iba pre zopar ludi ak vyzeram naozaj ako taky velky kkt (ani sa tomu nedivim) bol som uz aj na takom dne ako si niektori z vas nevedia ani predstavit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
btw. pal do pice ..s inteligentnymi ako ty sa nebavim
prepáč
mne sa paci pis ako pocujes,,,nahodou zaujmavy prispevok do diskusie
ved to Y v jeho príspevku bije do očí
Aj ked´ z toho autoopisu úplne hore som mal najprv pocit, že si arogantný narcistický kokotko, čo potrebuje rýchlo niekoho zbaliť cez inzerát v novinách
Doteraz neviem, aká je pointa tejto diskusie.
A ostatní ti riadia dobre, nauč sa gramatiku
az mam krce v licach...
@31 no napisal som to tu lebo som bol zvedavy na reakcie ludi ked uz som to zalozil tak som si do 2 min povedal ze to bola dost sprostost ale nakoniec som rad ze som to tu zalozil lebo som si povedal ze tu grama. sa zacnem ucit a este as taky narcista rsoam zarsne neni
iba pre zopar ludi ak vyzeram naozaj ako taky velky kkt (ani sa tomu nedivim) bol som uz aj na takom dne ako si niektori z vas nevedia ani predstavit