možno je to vekom, možno sme všetci boli...nie, som si istá, že až tak extrémne sa to neprejavovalo u nikoho. nová generácia ma desí, to už si ani nedokážete odtrhnúť toaleťák bez toho aby ste sa na názor pýtali noliferov z internetu? sama predsa máš vedieť, či niektorého z toho kvanta mladíkov chceš, a či vôbec oni chcú teba, my im jazyk do huby strkať neplánujeme...
ide o to, človeka spoznať, spoznávame celý život. a s tým čo si píšeš je osobné stretnutie ako další stupen, ale dávaj si pozor, aby si nebola sklamaná...
@nihili Všímam si to, že deti príchádzajú s každou <> -inou, pýtať sa na fóra a kade tade... A neskutočne ma to žere
@baruuu Ale jednoznačne by som si na tvojom mieste nevybral <===8 -ka, čo nevie otvoriť hubu a hanbí sa pozrieť ženskej do očí, keď sa s ňou rozpráva Ako povedal @jemino ...
@baruuu - myslím že keď to posudzuješ takto a sama si nevieš vybrať tak ti to môže byť úplne jedno, pretože si aj tak nevyberáš podľa ničoho podstatného, pretože keby si si vyberala podľa niečoho podstatného tak s tým nepotrebuješ poradiť a vedela by si aj sama, alebo by si to podstatné rozhodne nevedela dať do slov, takže by si sa nepýtala. takže si hoď kockou, a kým nájdeš niekoho v kom nájdeš to podstatné, tak buď s tým ktorého ti vyberie kocka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
to ti mi mame poradit z kym mas chodit ? neprehanas to trocha ?
..kvak..
ale moja rada znie : toho s ktorym si pises urcite nie..
na zivo to moze byt totalne ujebany tichy trtko ktory sa ti ani do oci nepozrie ked kecate..
ze pisem si s dakymi 5 a ktory sa mi najviac pozdava toho beriem.
ked nelubis ani jedneho, nevyberaj si nasilu.
ked si myslis ze ich lubis vsetkych, nelubis ani jedneho.
a nemam rada ludi co to robia
No tak ja si myslím, že horšie než chcieť chalana, s ktorým sa nikdy nerozprávala to už byť nemôže
@8
možno je to vekom, možno sme všetci boli...nie, som si istá, že až tak extrémne sa to neprejavovalo u nikoho. nová generácia ma desí, to už si ani nedokážete odtrhnúť toaleťák bez toho aby ste sa na názor pýtali noliferov z internetu? sama predsa máš vedieť, či niektorého z toho kvanta mladíkov chceš, a či vôbec oni chcú teba, my im jazyk do huby strkať neplánujeme...
Two push pins,
Devil jumped outta sins;
Girl got scared,
Kneeled as gone mad;
En ten ten,
Move ya ass outta can.
ide o to, človeka spoznať, spoznávame celý život. a s tým čo si píšeš je osobné stretnutie ako další stupen, ale dávaj si pozor, aby si nebola sklamaná...
@baruuu Ale jednoznačne by som si na tvojom mieste nevybral <===8 -ka, čo nevie otvoriť hubu a hanbí sa pozrieť ženskej do očí, keď sa s ňou rozpráva Ako povedal @jemino ...