Ahoj potrebujem zistiť môj port pc alebo internetu nemám veľmi skúsenosti s týmto. Problém je v tom že mám antik ale nemám modem alebo router. Proste mám dlhý kábel ktorý vedie až vonku do jednej skrinky. Neviem ako si zistiť môj port. Nejaká ochotná duša
@3mm Viem znie to nezmyselne ten port potrebujem zadať pre jeden server. Aby som ho mohol hosťovať. Vždy ked sa ho snažím spustíť tak mi nabehne chyba s názvom niečo port a číslo..
Inác nic take ako tovj prot enexistuje ty haldas port cez ktorý komunikuje tvoj pc s obdobou routeru takze ... problem ej anjskor v pc aj ekd si anjdes prot tak ti to enpomoze rpetoze potrebujes nejaky soft kde ho azdas a de mozes blokovat a otvarat porty ...
@josh28 - nikto v tomto fóre ti neodpovedal správne, a nikto ti asi ani správne neodpovie, pretože tá tvoja otázka absolútne nedáva zmysel... neber to v zlom, len ti to oznamujem, aby ťa zbytočne nepoplietli. v prvom rade by som ti odporučil sem PRESNE, DO SLOVA A DO PÍSMENA skopírovať tú chybovú hlášku, a potom máš šancu že sa dozvieš niečo použiteľné.
btw, hosťovať server? akože v nejakej hre, na multiplayer?
@josh28 - tak taký všeobecný postup by bol: zájdi si do nastavení svojho firewallu (ak nevieš o tom že by si nejaký mal tak máš vstavaný windowsácky), a tam niekde nájdi "povoliť program", alebo "pridať výnimku", alebo také niečo, a tam by mal byť buď zoznam programov, alebo nejaké tlačítko že "prehľadávať", tak pomocou jedného alebo druhého nájdi tú hru, označ ju, a pridaj jej výnimku, a to by malo úplne stačiť.
akurát tam nezvolíš to "Zapnout nebo vypnout bránu firewall", ale to čo je o dve položky nad tým, že "Povolit programu nebo funkci průchod bránou firewall".
Ak máš Xpčka, tak si to budeš musieť pohľadať sám, lebo sa mi nechce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
btw, hosťovať server? akože v nejakej hre, na multiplayer?
» idoc.vsb.cz/cit/pc/bezpecno...
akurát tam nezvolíš to "Zapnout nebo vypnout bránu firewall", ale to čo je o dve položky nad tým, že "Povolit programu nebo funkci průchod bránou firewall".
Ak máš Xpčka, tak si to budeš musieť pohľadať sám, lebo sa mi nechce