Prihlás sa
Činžiak
Fórum
Statusy
Blogy
Obrázky
Ľudia
Môj profil
Nastavenia
Roleta
Prihlásiť sa
Registrácia
O BIRDZi
Kontakt
BIRDZ
Fórum
Pridaj
fórum
Nové
fóra
Kategórie
fóra
Ožilo
Moje fóra
Hľadaj
BIRDZ
Fórum
Čo ma nasralo
Potrebujem zohnat knihu
Sexytellhim
5.
3.
marca
2012 18:19
Ďalšie
jeho
témy
»
Potrebujem zohnat knihu
» www.martinus.sk/?uItem=39473...
neviete - aj by som u od vas odkupil ( Len v BA )
Komentuj
0
0
0
0
0
Komenty k téme
1
jerometoucanrainbow
5.
3.
marca
2012 18:32
si zadarmo stiahni z netu
Napíš svoj komentár
Pridaj
koment
Horúce!
24h
3 dni
7 dní
1
Kto vám viac v živote ublížil?
2
Vy a fotografovanie?
1
Čo chlap, ktorý pošle nevyžiadaný dickpic (myslené kokot) do správy
2
3
Vy a fotografovanie?
1
Čo chlap, ktorý pošle nevyžiadaný dickpic (myslené kokot) do správy
2
Akú farbu máte najmenej radi?
3
Máte už vianočnú náladu?
4
Stop sinany robotov!
5
6
Vy a fotografovanie?
Čo ma nasralo riešite aj tu
Pridaj
Čo ma nasralo
Akú farbu máte najmenej radi?
Hnedá Oranžová Zelená Ružová Béžová Žltá Biela Sivá Červená Fialová Modrá Čierna
Čo ma nasralo
Ozimilo sa, vonku je 12 stupnov, zapli ste už radiátory...
Ano, zapol som už radiátory Nie, nezapol som ešte radiátory Nezapol som radiátory ale elektrický ohrievač
Čo ma nasralo
Problémový chlap
Stalo sa Vám už niekedy, že ste sa zaľúbili počas koncertu do speváka ? Minule sme boli na koncerte, väčšina fanúšičiek bola zaľúbená do dotyčného speváka, chlapík má skoro 50 ale správa sa na 12. Chodili by ste s chlapom, ktorý je...
Čo ma nasralo
Hľadanie práce v zahraničí
Čaute, prosím vás, neviete mi poradiť nejaku dobrú pracovnú agentúru? Ja si prácu v zahraničí na toto leto vybavujem už od konca apríla, avšak agentúra, na ktorú som sa spoliehala akosi zlyhala, pritom minulé leto mi našla super pozíciu.
Čo ma nasralo
Lostinthedark
Dobrú noc, stará mama, keď si ma zablokoval. Tak konajú uchyláci
Čo ma nasralo
Rozvod, hypo a alimenty
Idem sa rozvádzať máme spoločné bývanie na úver... máme spoločné dieťatko... na dieťa alimenty platiť budem ale keď odídem zo spoločného bývania hypo platiť nechcem som ochotný počkať kým žena začne zarábať nech si to platí sama, nakoľko budem riešiť svoje
Čo ma nasralo
Všeobecní lekári
Ahojte, keďže som poslednú dobu dosť pohoršená z nášho zdravotníctva..aký najväčší absurd ste zažili u všeobecného lekára alebo celkovo v súvislosti s našim zdravotníctvom :D
Čo ma nasralo
A ako splachujete vy?
Iba pred použitím, hrám splachovaciu reťazovku Nesplachujem, každý večer polievam 4 tuje V poslednom čase som prešiel na vegan stravu, je to potrebné Idemel na sucho a do diery, šetrív vodu v krajine Máme strašne múdry záchod, ...
Čo ma nasralo
Ako si vybíjate zlosť?
Píšem nenávistné komentáre na internete Idem si zabehať Idem do posilky Idem sa prejsť do prírody Zacvičím si jogu Meditujem Upratujem Púšťam si nahlas pesničky Dám si sprchu Zbijem niekoho Nakričím na niekoho Rozbijem niečo...
Čo ma nasralo
Koľko papiera priemerne skonzumuješ pri jedení krowiek?
Málo, takmer žiadny Plno, konzumujem ich výhradne s obalom Všetky tieto Krowky by som najradšej zviazal, zabalil do vreca a hodil do Váhu
Čo ma nasralo
4ever alone
všeobecne baby majú toľko možností a príležitostí na chlapov a sa zoznámiť, že si môžu hravo vyberať keď poukazujú pekáč a melóny, tak majú toľko odozvy, že im padne internet to sú také zbytočné kecy, lebo dnes už aj ženská...
Čo ma nasralo
Čo by si robila
Čo by si robila, keby si ťa v autobuse plnom ľudí začal kamerovat na mobil cudzí chlap?
Viac
Pridaj na BIRDZ
Nový blog
Nové fórum
Nový fotoalbum
Nový obrázok
Nový status
Zadaj svoje Birdzovské meno, alebo si
regni nové
alebo
Nová registrácia
Nahlás adminom!
Ďakujeme, že pomáhaš robiť BIRDZ lepším!
Dôvod:
spam, reklama, komerčná kravina
péčko
nenávisť voči ľuďom či skupinám ľudí
potenciálny trestný čin
nelegálna aktivita (poruš. autor. práv)
iný dôvod
Doplnenie:
Pošli nahlásenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme