nikto to nepotrebuje k zivotu, myslim, ze nikto by koli tomu nezomrel, jedine by sa nejaky fakt zavisly clovek mohol zabit alebo ublizit si, ale sam od seba by nezomrel..
Z tých možností si vybrať neviem...
A inak neviem, prečo musí byť z každej otázky urobená anketa, prečo by nestačilo normálne forum A toto nebolo mierené proti zakladateľovi tejto ankety, myslím to všeobecne
A čo sa týka témy, s internetom je život určite ľahší, napríklad kvôli tomu, že si nájdem informácie, ktoré momentálne potrebujem vedieť, či sa to už týka cestovania, počasia, nejakých informácií kvôli škole atd...
Ale keby som ho nemala, tak by som prežila aj bez neho
mala si si pridať ešte jednu deviatku, chýba ti
ja nepotrebujem net pre život, ale pre školu, zvyšok by som rýchlo oželela, na kontakt s ľuďmi by mi stačil aj mobil
Jasné, že by som dokázala žiť do istej miery bez neho, ale sú situácie kedy ho nevyhnutne potrebujem a v tých chvíľach neviem čo by som robila keby ho nemám radšej na to nechcem ani pomyslieť
uz si bez neho neviem predstavit existenciu... uz par mesiacov mam net aj v mobile,takze kedykolvek potrebujem viem sa pripojit,je to skvela vec a ked potrebujete chceckovat pravidelne maily je to uzitocna vec.
radsej sedim tu a chatujem
s priatelmi sa hrame len troska a skoncime vypneme net
vysvetlí mi niekto napríklad tieto dve? radšej sedím tu a chatujem? akože a na to internet nepotrebujem? alebo tá druhá, absolútne nechápem jej význam?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A inak neviem, prečo musí byť z každej otázky urobená anketa, prečo by nestačilo normálne forum A toto nebolo mierené proti zakladateľovi tejto ankety, myslím to všeobecne
A čo sa týka témy, s internetom je život určite ľahší, napríklad kvôli tomu, že si nájdem informácie, ktoré momentálne potrebujem vedieť, či sa to už týka cestovania, počasia, nejakých informácií kvôli škole atd...
Ale keby som ho nemala, tak by som prežila aj bez neho
ja nepotrebujem net pre život, ale pre školu, zvyšok by som rýchlo oželela, na kontakt s ľuďmi by mi stačil aj mobil
radsej sedim tu a chatujem
s priatelmi sa hrame len troska a skoncime vypneme net
vysvetlí mi niekto napríklad tieto dve? radšej sedím tu a chatujem? akože a na to internet nepotrebujem? alebo tá druhá, absolútne nechápem jej význam?