Vadí ti napríklad vlažná polievka alebo jedlo z mikrovlnky, ktore je zohriate nerovnomerne a niektore casti su sice horuce, ale ine su prinajlepsom vlazne?
Ja inac napriklad polievku nemam rad prilis horucu - akoze mam rad teplu, ale ak si mam vybrat ci horucu alebo vlaznu, tak velakrat radsej vlaznu. Tu rychlo zhltnem a aspon neobarím pysky.
A ostatné veci tiež tak. Dnes som si zohrieval cestoviny zo vcera v mikrovlne a ukazalo sa, ze neboli rovnomerne prehriate a niektore susta boli chladne. Ale ovela prijatelejsie ako znova vstavat a ohrievat to (a riskovat, ze niektore susta budu tentokrat palit) bolo proste to zjest.
aj si poviem že som už fakt hladná a že si to pomiešam a bude to letné alebo mi to je jedno aké to bude..ale keď to začnem jesť tak mi to nedá a ide ma rozhodiť z toho a musím to ísť dohriať
Nemám rada vrelé a tiež nechápem ako to niekto môže jesť, no a potom sa ma všetci pýtajú, prečo ešte nejem. Veď je to vrelé, doriti! A ešte ma napadlo k tej mikrovlnke, že ja som rada, keď to jedlo nemám na krajoch studené a v strede úplne vrelé Takže vlažné je dokonalosť
Potrpel som si iba v školskej jedálni na tom, keď parchanti zdražovali jedlá a pritom varili tak pomerne biedne ...párkrát som im to už kázal, aby mi to zohriali
Ja si to zohrejem aj 3x kým to nebude horúce poriadne ja mám čas hlavný dôvod je asi to že kým to dojem tak to chladne a keby je to "letné" tak na konci je to studené a to je ble...už aj z toho horúceho niektoré veci rýchlo vychladnú
A kvôli tomuto som aj riady po varení začala umývať až keď sa najem...veď keď si varím tak asi preto že chcem TEPLÉ jedlo nie?
Vobec. Ja radsej bud hned ovarene alebo ked s chladnicky tak neohrievam nic. Nemam ani mikrovlnku. V zime obcas polievku naspat do hrnca. Ale ohrievanie neuznavam. Mam rada studente
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A ostatné veci tiež tak. Dnes som si zohrieval cestoviny zo vcera v mikrovlne a ukazalo sa, ze neboli rovnomerne prehriate a niektore susta boli chladne. Ale ovela prijatelejsie ako znova vstavat a ohrievat to (a riskovat, ze niektore susta budu tentokrat palit) bolo proste to zjest.
A kvôli tomuto som aj riady po varení začala umývať až keď sa najem...veď keď si varím tak asi preto že chcem TEPLÉ jedlo nie?