Sledujete filmy v BluRay/1080p kvalite s DTS zvukom na domacom kine a velkej telke / domacom projektore, alebo vam staci klasicky 700/1400MB DivX, pripadne TS/CAMrip (nekvalitny zaznam z kina)?
Ako je to s hudbou? Uskladnujete vyhradne original cd/f
filmy mame vzdy original, telka je velka morda (aspon na moje vnimanie telky je to velke), prehravame to na xboxe, aj ked mame blu ray mechaniku, ale tu si drahy uzurpoval pre seba (nie zeby ma to nejak strasne trapilo , a mame milion reprakov v dome - moj drahy ma taku uchylku v technike a jej nakupovani, ako aj v hudbe
@goth111 ja si na kvalite celkom potrpim a pri Avatarovi alebo Tronovi vidiet slusny rozdiel uz aj medzi 1080p a Blu-ray preto sa pytam, a poznam takych videofilov ktori len blu-ray pozeraju
@moonbeam tak vieš, možno by som aj také sťahoval, ale s mojim internetom by to trvalóóóóóó, jasne že tie rozdiely v kvalite tam sú, ale aj tak na mojej obrazovečke od PC by mi to asi aj tak nepomohlo
kedysi som bol vysadený na 320kové mp3jky, ale potom som si uvedomil že 256kovej (alebo koľko je to hneď nižšie slight_smile: absolútne nespoznať rozdiel, a majú aj rozumnú veľkosť, tak som sa preštandardizoval na ne.
ale vo všeobecnosti ide o to o akú hudbu alebo film konkrétne sa jedná, pri niektorých (ktoré mám hrozne rád, alebo ich pozerám hlavne kvôli vizuálu (hollywood) mi na kvalite záleží, pri niektorých (ktoré pozerám len zo zvedavosti alebo aby som bol v obraze, alebo proste len tak) je mi to takmer jedno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
u hudby ani sam neviem, ale tusim mam vecsinu 320mp3, kazdopadne tam velmi zalezi aj na reprakoch/sluchatkach a tie su nie vzdy k dispozicii
v hudbe je mi to tak trochu jedno..ale zase nepocuvam sum
no a film..hm vcera som pozeral Zdrojovy kod...v najshitnejsej kvalite aku som videl...no ale ten film mi to vykompenzoval...stal zato
Muziku tiež znesiem plechovú, ale repráky vôbec nepoužívam, slúchadlá a izolácia od vonkajšieho sveta ftw.
a hudbu mam vacsinou 320kbps mp3 ale najdu sa aj horsie, hlavne také ako stará Zóna A, ktoré sa mi ani nechce hľadať v lepšej kvalite...
ale vo všeobecnosti ide o to o akú hudbu alebo film konkrétne sa jedná, pri niektorých (ktoré mám hrozne rád, alebo ich pozerám hlavne kvôli vizuálu (hollywood) mi na kvalite záleží, pri niektorých (ktoré pozerám len zo zvedavosti alebo aby som bol v obraze, alebo proste len tak) je mi to takmer jedno.