Napriklad či si potrpíš na kvalitné oblečenie, obuv, zdravé jedlo, kvalitnu spodnú bielizeň , kvalitný spánok , hd hudbu/videá a podobne alebo ti to je jedno ?
Ja si potrpím na kvalitu, ale len vo veciach, ktoré sú pre mna zvlášť dôležit
ak mam daco rad a ta vec sposobuje rozlicnu mieru radosti/uzitku v zavislosti od jej kvality, tak mam rad tu vec kvalitnu.
ale trebars pohlad na vrabca ma tesi, ale to, ci je ten vrabec kvalitny, alebo nie, to nema na moju radost normalne vplyv, takze napr. v tom pripde mi je to jedno. pravdaze viditelne nedostatky na vrabcovi (macka mu odtrhla kridlo napr.) znizuju esteticky zazitok a vtedy uprednostnim kvalitnejsieho vrabca.
podla toho v čom..oblečenie a topánky priemernej kvality mi stačia ale stravu si kupujem kvalitnú,nebudem jesť nejaké odpady...to isté sa aj kozmetiky týka
Potrpim si na kvalitnu obuv, oblecenie (ale mam aj lacnejsie a menej kvalitne veci) a elektroniku.. Inak zerem vifonky a nosim slipy od hociakeho cinana..
Na kvalitu si potrpím, ale to neznamená, že kvalita = značkové oblečenie. Keď už značku, tak mám radšej tradičné značky (Wrangler, Lee, Levi´s...), ktoré majú históriu, nie tie módne "akože značky".
Čo sa týka elektroniky, tak uprednostňujem výrobcu podľa recenzií a čo sa týka hudby, tak určite mi nestačí bitrate 192 Mbs a kopa pesničiek v PC. Dobrú hudbu mám proste rád na audio CD.
ano, potrpim. Hlavne topanky, ciastocne aj oblecko, jedlo mam rad kvalitne, ale nemusim ho mat vzdy, ale tak na priklad rad bicyklujem, tak tam si potrpim na kvalitu, a aj na kvalite hudobnych nastrojov...
ja si nepotrpim na kvalitu asi v nicom,, PC mam stary uz 5 rokov a nic som na nom nemenil iba windows ale do bolo z donutenia potom oblecenie od vietnamcov mam skoro secko , hm alkohol: pijem kludne aj čúčo netreba mi drahe vina, metaxy atď. a tak to mam asi so vsetkym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ale trebars pohlad na vrabca ma tesi, ale to, ci je ten vrabec kvalitny, alebo nie, to nema na moju radost normalne vplyv, takze napr. v tom pripde mi je to jedno. pravdaze viditelne nedostatky na vrabcovi (macka mu odtrhla kridlo napr.) znizuju esteticky zazitok a vtedy uprednostnim kvalitnejsieho vrabca.
ale nie iba v tých materiálnych veciach
a inak ani nie... z oblecenia si akurat tak potrpim na kvalitne pancusky... no dobre, som na pancusky zatazena moja uchylka
Čo sa týka elektroniky, tak uprednostňujem výrobcu podľa recenzií a čo sa týka hudby, tak určite mi nestačí bitrate 192 Mbs a kopa pesničiek v PC. Dobrú hudbu mám proste rád na audio CD.
Neveim si predstaviť nekvalitnú hudbu.. to už nie je hudba
Jedlo - čo záhrada a babka dá.
Kvalitný spánok - 5 hodín stačí.
Hudbu - To veru hej, len a len kvalita
inak ma nakupovanie nebavi.......musi to byt vyzva......dobre, vyhodne a este sa mi to musi aj pacit