Ahojte, chcela by som sa opýtať tých, ktorí si podávali prihlášku na Lekársku fakultu do Bratislavy, či im už prišiel potvrdzovací e-mail. Alebo skôr, či sú tu ešte aj takí ktorým to neprišlo. Ďakujem sa odpovede.
@skingirl94 To je asi taka pozvanka, ze tam nie je konkretny datum ani nic take. Akurat ten sylabus, ktory si normalny clovek zozenie rok dopredu lebo sa uz dllllllhooooo nemenil. Pozvanka pride mesiac pred prijimackami.
@corwinuss ten sylabus mám už tri roky, ale nechápem čo si tým chcel povedať a na pozvánke je aj dátum.. mne ide skôr o to, že viem, že prihláška je potvrdená a v poriadku a môžem ísť spať s pokojom na duši
inak ked uz sme pri prihlaskach na vs, tak nevie niekto, kde je miesto napotvrdenie od lekara na prihlaske vytlacenej z aisu? lebo to tam nikde nevidim, tak ci by mi to dakto vedel a chcel popisat, lebo som slepa asi je tam vobec? viem ze na sevtovej bolo ale to je daco ine trosku
@skingirl94 A ked si clovek nieje isty (nevravim teraz o tebe) tak si zatelefonujem na studijne alebo ak je to mozne checkne AIS. A nieze zakladam diskusiu o takejto banalite, ktora sa da velmi lahko riesit.
@afew Miesto na potvrdenie od lekára nenájdeš na novej forme prihlášky. Potvrdenie sa dáva vo forme výmenného lístka, ktorý ti dá tvoj lekár, kde je potvrdenie a to priložíš ku prihláške.
@corwinuss ja som si to na AISe čekla len pre zaujímavosť, ale proste niektorí to viacej prežívajú ako iní a každý signál zo školy že vedia o tom, že existujem je pre mňa dobrý
@adriii Tak to ani ja sam neviem. Hlavne niekde sa dostat chcem, uz mam do BA 2xkrat modelovky prejdene a aj do MT som na doucka chodil. Dufam ze Ba sa podari a potom uz kazda dalsia skola bude taky "bonus" Ja tiez drzim palce btw.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov