Ku žiadosti o pridelenie internátu potrebujem doložiť toto potvrdenie a potrebovala by som vedieť ako ho získam.
Na stanici mi síce tetuška vytlačila papier so spojom,ale dala tam prestup, ktorý je absolútne nelogický. Povedala mi,že také potvrdenie si m
páči sa mi druh tohto potvrdenia to vážne podľa neho niekto aj niečo posudzuje či na čo im to je? lebo zájsť na cp, nájsť si spoj, ktorý prevezie človeka z miesta A do miesta B cez pol Slovenska a naráta mu tak pár desiatok kilometrov navyše, nie je problém kto ako mi zdokladuje, že do školy v skutočnosti nepotrebujem precestovať práve túto vzdialenosť, aj keď ostatní rodáci to majú za menej?
@lintu aj mňa to napadlo... lebo napríklad ja som si našla spoj, ktorým mi bude cesta trvať s 3 prestupmi vyše dvoch hodín ale potom mám možnosť ísť aj 2 prestupmi len hodinu a pol
Ja som to riešil tak, že som si na stránke cp.atlas.sk našiel detail spojenia, mal som tam km, vytlačil to a poslal..., je jedno, ktorý vlak alebo bus tam dáš, ide len o km.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Tam si nájdi spoj a vytlač ho, malo by to stačiť.