ááááááá teraz som si spomenul na ŠTEVKA - je to bezďák - ktorý si púšťa z mobilu songy - a na to vytvára brutálne tanečné kreácie - človek si nedá pozor a sa z toho aj doští Dobre už veľa kecám (A)
@bress - toho chlapíka na harfe som videl na hlavnej hneď vedľa patha rhei. A potom som ho ešte videl na stanici ako vystupuje z električky ale to mal už harfu zabalenú to nejakého plátna.
V KE mame jedneho blazna, ktoremu ludia dost vazne prispievaju za to, ze zo seba robi idiota (ale pripominam, ze je to blazon v pravom psychiatrickom ponati). V usiach zvykne mat stary walkman, do ruk si da nejake hrkalky, alebo nimi len tak mava, v ustach ma niekedy take hrackarske upirske zuby a tancuje na hudbu, ktoru ma vo walkmane a nikto okrem neho ju nepocuje. Obcas ho odvezu policajti, obcas ho niekto zbije, ale ludia mu zaplatia, pretoze je odveci.
Aj keby si "hral" na ulici playback, mladi by ti platili, aspon v prvych dnoch, lebo by to bolo rovnako "odveci"
@hnisavica neviem, ci myslis tu otazku vazne, ale pre pripad, ze ano - ved si to precitaj keby sa takato tema vyskytla dnes (povedzme s 2 hlupymi pravopisnymi chybami), tak by isto 15% prispevkov tvorilo "vedel/a som, ze si to zalozil ty, ani som nemusel pozerat" - samozrejme, keby to bolo od teba, tak nie, lebo by nevedeli ale proste je to take na frflosov styl. mne sa to tak zda no akoze jedna z jeho najmudrejsich diskusii, ale je tam ten taky rukopis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
- som to počúval aj desať minút aj som s ním prehodil pár slov - no nič som mu nedal ( ) - nebolo z čoho
Bolo to fakt pekná podívaná a poslouchaná
V KE mame jedneho blazna, ktoremu ludia dost vazne prispievaju za to, ze zo seba robi idiota (ale pripominam, ze je to blazon v pravom psychiatrickom ponati). V usiach zvykne mat stary walkman, do ruk si da nejake hrkalky, alebo nimi len tak mava, v ustach ma niekedy take hrackarske upirske zuby a tancuje na hudbu, ktoru ma vo walkmane a nikto okrem neho ju nepocuje. Obcas ho odvezu policajti, obcas ho niekto zbije, ale ludia mu zaplatia, pretoze je odveci.
Aj keby si "hral" na ulici playback, mladi by ti platili, aspon v prvych dnoch, lebo by to bolo rovnako "odveci"
toto bol...