raz som vážne nad tým uvažovala, lebo to bolo konečne niečo, čo znelo veľmi dobre (a príjemne to ozvučovalo celú, vtedy už viac než poloprázdnu ulicu), ale nemala som drobné...
Máme tu jedneho, Karola, ten ovláda hru na všetky hudobné nástroje, bohužiaľ, len z videnia... Keby bol u nás niekto kto to vie a nekazí dobrú náladu, tak možno...
Alebo sa len pristavim. To zavisi od stavu penazi a kvality ich hudby. Keby som stretla nejakeho bluesmana, dam mu asi vsetko, co mam a sedim pri nom cele odpoludnie.
Prispel som len raz. To bol chalan, native english speaker, hral v Brne na Joštovej na elektroakustike všetky kvalitné vypalovačky a bol proste BOHOVÝ!!! Tomu som hodil dosť peňazí vtedy lebo som na neho čumel asi hodinu.
teda ako komu. sú tu aj "hudobníci", ktorí hrajú stále dokola jednu jedinú skladbu a robia to čisto za účelom žobrania. ale sú tu aj skutočne pouliční umelci, ktorých vždy chcem veľmi stretnúť.
a v Brne proste pouličných umelcov máme radi:
(holohlavý ujo je od nás z Ústavu hudobnej vedy a ten ujo s okuliarmi a ofinou na "riť" je Tomáš Vtípil a jeho kapela, ktorú tam môžete vidieť, sa volá Urband a podľa mňa je to najlepšia brnenská kapela, keď si teda odmyslím Midi Lidi )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale minule v jednom podchode na husliach mastil jeden starý cigán som tam stála celých 7 minút a huba mi pomaly klesala, úplne ako Pán hral
a v Brne proste pouličných umelcov máme radi:
(holohlavý ujo je od nás z Ústavu hudobnej vedy a ten ujo s okuliarmi a ofinou na "riť" je Tomáš Vtípil a jeho kapela, ktorú tam môžete vidieť, sa volá Urband a podľa mňa je to najlepšia brnenská kapela, keď si teda odmyslím Midi Lidi )